Kesihatan Kanak-kanak

Pentingnya Minyak Ikan Untuk Kesihatan Yang Perlu Anda Ketahui

Apakah anda tahu kepentingan mengambil minyak ikan untuk kecerdasan minda anak anda ? Minyak ikan sangat diperlukan untuk sel -sel otak berhubung. Secara umumnya minyak ikan sering disebut minyak Omega 3 yang bermanfaat bagi perkembangan sel otak, organ penglihatan dan tulang, serta menjaga sel-sel pembuluh darah dan jantung yang tetap sihat. Omega Guard Shaklee ialah salah satu contoh minyak ikan terbaik di dunia yang diekstrak dari ikan laut air sejuk diperairan negara Jepun. Ianya dihasilkan melalui suatu proses penyulingan prorietari tiga molekul untuk mengestrak asid lemak omega 3 yang paling tulen dan paling semulajadi. Banyak sangat manfaat Omega Guard yang perlu anda ketahui dan ianya sudah saya terangkan pada entry sebelum ini.

anak pintar dengan omega guard

Kenapa ikan laut air dalam ?

Pada tahun 1970, seorang saintis Amerima, pemenang Nobel Price, telah menemui satu rahasia : penduduk Eskimo yang hidup dalam persekitaran yang berbeza mempunyai tahap kesihatan yang berbeza.

 omega guard shaklee
Orang Eskimo yang hidup di Greenland, Denmark yang bekerja sebagai nelayan tidak menghidapi masalah jantung, lelah, tekanan darah tinggi dan kencing manis. Manakala, kaum Eskimo yang menetap di Amerika utara yang bekerja sebagai pemburu  dan makanan utama mereka ialah daging yang mengandungi banyak kolesterol, mengahadapi banyak masalah kesihatan yang berkaitan dengan jantung. Penyelidikan lanjut mengenai ikan air laut sejuk menunjukkan ikan air laut mengandungi asid lemak tidak tepu sangat  tinggi, iaitu EPA dan HDA yang boleh merendahkan lemak dalam darah, menurunkan pengumpulan platlet darah dan melambatkan pembentukan thrombus, merawat penyakit lelah dan alahan kulit dengan berkesan. Oleh itu penting bagi kita untuk mengambil Omega Guard sebagai makanan tambahan setiap hari. Untuk kesihatan yang baik. Omega Guard diperlukan untuk pembakaran lemak yang jahat dalam tubuh badan kita. Pengabilan secara komsisten akan dapat mendatangkan hasil yang anda inginkan.

testimoni omega guard untuk sakit sendi

testimoni omega guard

testimoni omega untuk asthma

Sempena bulan promosi Omega Guard kali ini, anda boleh mendapatkan Omega Guard dengan belian 6 botol percuma 1 botol dan belian 2 botol mendapatkan less 5% lagi. Sangat berbaloi-baloi jika anda dapatkan sekarang ini, dapatkan segera.

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera dibawah ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi kami ( whatsapp/sms)

Pn. Nila/ En.Firdaus
No . Phone : 0176281787

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

15 Comments to “Pentingnya Minyak Ikan Untuk Kesihatan Yang Perlu Anda Ketahui”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam