Kesihatan Kanak-kanak

7 Fakta Ringkas Vitalea For Children Chewable Untuk Kanak Kanak Agar Sihat Dan Lebih Bertenaga

Kanak-kanak di wajibkan untuk mangambil makanan yang sihat dan berkhasiat untuk tubuh kembang mereka. Selain makanan yang berkhasiat, kanak-kanak juga perlu mengambil suplement untuk menyokong kepeluan nutrisi harian mereka. Terutama sekali ketika mereka tengah membesar sekarang ini. Mereka perlukan nutrisi untuk tetap semangat dan sihat agar semua aktiviti harian dapat berjalan dengan lancar.

kanak-kanak ceria adalah kanak-kanak yang sihat

 

Keperluan multivitamin mereka dapat diperolehi dari pelbagai multivitamin sedia ada dipasaran. Tetapi apakah semua suplement yang banyak itu boleh menjajikan kesihatan untuk kanak-kanak anda? Tentunya kita sebagai ibu bapa harus bijak dalam memilih pelbagai suplement terbaik untuk anak-anak kita.

Vitalea For Children

 

Diantara salah satu sebab kanak-kanak perlukan suplement iaitu kerana antibodi mereka sangat lemah dan perlukan pertahanan tubuh untuk mengelakkan terjadinya demam, selesema, jangkitan kuman dan lain-lainnya. Juga agar mereka senantiasa terhindar dari pelbagai penyakit yang kita tak inginkan. Ditambah lagi dengan pemakanan yang tak sihat seperti selalu mengkonsumsi makanan ringan, minuman bersoda, manis dan pelbagai makanan ringan yang berperisa tiruan.

 

Kanak-kanak yang perlukan Vitalea For Children
 • Mereka yang kurang nafsu makan
 • Mereka yang suka makan junk Food
 • Mereka yang kurang makan makanan berkhasiat
 • Mereka yang kurang minum susu
 • Mereka yang tak mahu makan sayur
 • Mereka yang selalu jatuh sakit
 • Mereka yang kurang fokus dan tak aktif.

 

Dipenuhi dengan khasiat dan kebaikan,  Vitalea For Children Shaklee disediakan dalam bentuk mudah untuk kanak-kanak menikmatinya. Ia dilengkapi dengan 19 nutrien penting serta menyediakan 100% nilai harian vitamin C. Kini diperkaya dengan vitamin B 600IU bagi setiap hidangan, dengan 150 % nilai harian.

Turut diperkaya dengan Kalsium dan Magnesium bagi memberi sokongan menguatkan tulang serta badan yang sihat. Ditambah dengan khasiat buah oren, anggur dan campuran perisa beri, Vitalea bagi kanak-kanak pasti menyeronokkan. Hanya 2 tablet sehari dan biarlah mereka bermain sepuasnya.

Fakta ringkas Vitalea For Children Shaklee yang perlu anda ketahui

 • Mengandungi 19 nutrien penting untuk perkembangan kanak-kanak
 • Menyediakan 150% nilai harian vitamin D untuk kesihatan tulang dan gigi
 • Memberi 100% nilai harian vitamin C
 • Vitamin B yang menyokong fungsi sebenar proses badan manusia
 • Berasaskan phytonutrien semulajadi
 • Manisan semulajadi dengan Xylitol, tidak menggalakkan kaviti
 • kaya dengan buah oren, anggur dan campuran perisa beri.

 

Sangat berbaloi-baloi jika anda berikan Vitalea For Children Shaklee untuk kanak-kanak anda. Agar mereka tumbuh sihat dan ceria. Dapatkan segera manfaat Vitalea For Children hari ini. Anda boleh terus membuat pembelian dengan hanya klik gambar dibaqah ini sahaja. Sangat mudah bukan ? Barang yang anda pesan akan dikirim oleh pihak Shaklee kepada alamat yang anda berikan melalui kurir. Jadi jangan tunggu lagi dapatkan segera hari ini. Kami akan memberikan komsultasi ekslusif secara percuma kepada tentang pelbagai produk Shaklee lainnya yang boleh anda ambil untuk keperluan nutrisi harian anda. Jadi hubungi kami yaa…jangan segan-segan.

Anda boleh mendapatkan Vitalea For Children  Disini, kami menyediakan penghantaran ke seluruh Malaysia dan juga Indonesia. Jika anda nak pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakannya di area kawasan Batangkali,Ulu yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala kubu bharu, Gohtong jaya dan Genting Highland. Barang yang anda pesan akan kami hantar terus ke tangan anda. Hubungi kami untuk info dan maklumat lanjut. Dan tentunya konsultasi percuma untuk anda.

hubungi kami disini untuk info dan maklumat lanjut.

Puan Nila , sms atau wassup 0176281787

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

8 Comments to “7 Fakta Ringkas Vitalea For Children Chewable Untuk Kanak Kanak Agar Sihat Dan Lebih Bertenaga”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam