Persatuan Usahawita Hulu Selangor Bersarapan Bersama YB Tuan Nadzri Adun Batang Kali Di Andy Hakim Cafe

Pada minggu lepas kami ahli persatuan usahawita hulu Selangor mengadakan sesi sarapan pagi bersama YB Tuan Nadzri adun Batang Kali di Andy Hakim Cafe Bukit Beruntung. Perjumpaan tersebut untuk lebih mengakrabkan lagi hubungan kami diantara ahli persatuan dan juga beramah mesra dengan YB.


bergambar bersama YB Tuan Nadzri Adun Batang Kali

Sarapan kali ini, pihak persatuan memilih Andy cafe sebagai tempat kami menjamu selera. Perlu anda tahu, sang pemilik cafe ini adalah salah seorang bekas penyampai radio THR Gegar iaitu encik Andy Hakim. Pasti ramai diantara anda yang kenal kan ? Orangnya ramah dan juga baik. Begitu juga dengan pekerjanya, beliau sangat mengambil berat pada bekerja beliau. Restaurant Andy Hakim ini baru sahaja dibuka dan anda boleh datang untuk menjamu selera disini, pelbagai masakan mereka sediakan dan harga nya pun sangat berpatutan.

bergambar bersama encik Andy Hakim pemilik Andy Cafe

salah satu hiasan di dinding Andy Cafe

Restoran encik andy berada di jalan kantan 2c bukit beruntung. Jika anda kebetulan berada dikawasan bukit beruntung, sempatkan lah untuk singgah menjamu selera disana. pelbagai hidangan boleh anda nikmati dan tentunya sangat sedap dan selesa makan disana.

bergambar bersama ahli persatuan

Hari itu sekitar 40 orang ahli persatuan usahawita Hulu Selangor berada disana. Kami datang dari pelbagai latar belakang dan juga memiliki perniagaan masing-masing. Ada yang bermiaga kain, mainan, tudung, makanan, kek dan juga pelbagai jenis perniagaan lain.


Pada perjumpaan kali ini kami berbincang mengenai perniagaan masing-masing dan juga mengutarakan pelbagai masalah yang ada. Perjumpaan seperti ini sangat bermanfaat bagi kami untuk menambah kan lagi hubungan kekeluargaan diantara kami dan juga boleh saling memperkenalkan bidang perniagaan masing-masing. Saya sangat berbangga sekali dapat turut sama bergabung dalam persatuan ini. Terima kasih kepada semua pengurus persatuan yang menjemput kami pada pagi itu untuk mengadakan perjumpaan dengan YB. 


Adik Humairah sempat bergambar dengan YB Tuan Nadzri 

Terima kasih juga kepada YB Tuan Nadzri yang meluangkan masa bersaraan bersama kami. Semoga hubungan ini akan terus berlanjut dan persatuan akan lebih maju dimasa hadapan. Kami persatuan usahawita Hulu Selangor melaksanakan sesi perniagaan seperti car booth sale pada setiap ahad pukul 8 pagi sampai 12 tengah hari di tapak pasar malam bukit beruntung yang bertepatan dengan stesen bus. Jika anda kebetulan tinggal berhampiran, boleh lah anda singgah. Pelbagai jualan yang kami sediakan dan juga tentunya dengan harga yang sangat murah dan terjangkau.

.

Spread the love
Suri rumah sepenuh masa dengan 3 cahaya mata yang aktif berblog untuk berkongsi kebaikan untuk semua.

Related Posts

Inspirasi Dan Kata-Kata Motivasi Untuk Berjaya

Sebagai manusia, kita memang tidak lepas dari rasa rendah diri, tak merasa bagus dan tak percaya diri. Apalagi jika apa yang kita lakukan tak begitu menggembirakan hati….

Spread the love

Kisah Rumah Terbuka Kami Di Hari Raya 2023

Assalamualaikum sahabat, tak terasa dah hampir setengah bulan Syawal hari ini. Bagaimana hari raya anda semua? Sempat tak beraya bersama keluarga dan kawan-kawan semua? Macam kaknil sekeluarga…

Spread the love

Apakah Penyakit Tibi Itu?

Tibi merupakan sejenis penyakit berjangkit merbahaya yang boleh membawa maut sekiranya tidak mendapat rawatan yang sempurna. Penyakit ini disebabkan oleh kuman Tibi ( Tubercle Bacilli) yang biasa…

Spread the love

Idea Menu Sahur Sihat Ala Kaknil Yang Patut Anda Cuba

Tak terasa hampir memasuki minggu kedua kita berpuasa. Apakah anda masih ada idea untuk menyediakan menu sahur sihat setiap hari? Apapun menu sahur anda, pastikan ianya makanan…

Spread the love

3 Bahan Penting Yang Berikan Warna Di Dalam Buah Dan Sayur Yang Anda Ambil Setiap Hari

Buah dan sayur banyak membantu dalam mencegah penyakit dan meningkatkan daya tahan badan. Tetapi tahukah anda bahawa warna pada buah dan sayur juga memberi gambaran kepada jenis…

Spread the love

9 Sebab Kenapa Bisnis Komuniti Shaklee Sangat Best

Sebelum ni Kaknil tak pernah terbayangkan akan menjadi sebahagian daripada komuniti bisnis shaklee. Selepas join Shaklee, baru Kaknil rasa kelainannya ternyata banyak kelainan juga dalam Shaklee ni….

Spread the love

This Post Has 9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *