Bahaya Kencing Manis

Rawat kencing Manis Sebelum Terlambat

Pemakanan yang tak seimbang dan kurangnya senaman menambahkan lagi keperitan dan penderitaan penyakit kencing manis. Kencing manis ini kebiasaannya kerana faktor keturunan dan juga tabiat pemakanan yang tak seimbang setiap hari. Hari demi hari gula yang di timbun dalam badan menjadi bertambah dan menjadi penyakit.

 

diabetic

 

Ramai orang tak hairan dengan pemakanan mereka. Setelah tertimpa penyakit barulah beriya-iya mencari penawar dan ubat. Alangkah baiknya kita berjaga-jaga dengan mengawal pemakanan kita sehari-hari. Agar terhindar daripada pelbagai penyakit yang kita tak inginkan. Kencing manis merupakan penyakit yang lambat laun akan menjadi bom waktu yang boleh membahayakan kesihatan kita. Kerana kencing manis boleh merebak menjadi buah pinggang, jantung dan juga darah tinggi. Jadi lebih baik beringat sebelum terkena.

Pengambilan gula dalam makanan dan minuman perlu di ambik berat. Kurangkan lah gula dalam minuman anda dan juga elakkan pengambilan minuman bergas. Ada baiknya kalau kita minum air masak lebih dari biasa agar badan kita mencukupi keperluan airnya. Mengambil air masak lebih dari biasa adalah baik untuk kesihatan buah pinggang dan juga kecantikan kulit. Badan menjadi segar dan juga bertenaga. Tentunya berat badan pun akan seimbang.

Pemakanan yang sihat dan bernutrisi sangat penting juga, mengambil sayuran dan buah-buahan dalam diet harian sangat membantu dalam mengelakkan kencing manis ini. Apapun kalau anda sudah disahkan menghidap kencing manis, jangan risau dan jangan sedih. Anda boleh merawat nya.

Sekarang sudah ada Vivix untuk membantu anda mengawal gula dalam darah. Hanya dengan Sesudu teh Vivix setiap pagi dan malam, in sha Allah boleh membantu anda dalam menghadapi penyakit kencing manis ini. Ramai antara customer kami yang sudah pun mengambil vivix dan menunjukkan hasil yang baik. Bebas dari ubat hospital pun ada. Yang penting kemahuan anda untuk sembuh tinggi dan juga selain tetap menjaga pemakanan yang seimbang sehari-hari.

 

IMG_20150909_070544

 

 

Berikut ini adalah testimoni pengguna Vivix yang konsisten mengambil Vivix setiap hari untuk atasi masalah kencing manis mereka.

 

CYMERA_20150130_154634
Luka pesakit diabetis yang semakin membaik

 

vivix pic
Kandungan yang terdapat dalam Vivix

 

vivix-1
Testimoni pesakit kencing manis

 

Anda boleh bertindak pantas dengan memesan Vivix sekarang juga. Anda hanya perlu Klik DISINI sahaja untuk mendapatkan Vivix ini. Sangat mudah bukan ? Jadi jangan tunggu lagi, hubungi nombor talian kami di bawah untuk mendapatkan produk ini segera. Bagi anda yang nak mendapatkan langsung Vivix ini, boleh mendapatkan pengkhidmatan Cash On Delivery dari kami. Kami melakukan pengkhidmatan Cash On Delivery di sekitar area Batang Kali, Rasa, Kuala Kubu Bharu, Bukit Beruntung, Ulu Yam, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Produk yang anda inginkan akan kami hantar terus kepada anda di tempat yang di persetujui bersama. Sangat menjimatkan masa anda dan pantas. Jadi order sekarang juga yaa….

 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya wassup ke 0176281787, Qaseh Firdaus

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

7 Comments to “Rawat kencing Manis Sebelum Terlambat”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam