Semua Tentang Shaklee

Bonus Bonanza Percuma Dari Shaklee Dah Sampai

Alhamdulillah akhirnya hari ini kami dapat bonus bonanza dari Shaklee. Siapa yang tak teruja jika tiba-tiba datang kurir menghantar sejumlah box yang berisi vitamin yang jumlahnya hampir mendekati Rm 1000, pastinya gembira kan..? kalau nak beli guna duit sendiri pastinya kita akan berkira-kira juga untuk membeli  kesemua vitamin ini. Tentu nak beli kena menabung juga. Sekarang ada hadiah percuma, memang suka sangat, hihiih.

Hadiah ini percuma sahaja dan boleh didapatkan jika anda memenuhi terma dan syarat yang telah ditentukan. Memang berbaloi-baloi join ahli Shaklee ni. Dapat bonus bulanan dan juga tambahan bonus bonanza seperti ini. Kali ini saya dan kawan-kawan akan kongsikan gambar bonus bonanza yang dah kami terima kepada anda semua. Diantara yang dapat kami kongsikan hari ini untuk anda seperti gambar-gambar di bawah ini.

 

IMG_20160121_161841
Hadiah bonanza 3 percuma
IMG_20160121_161846
hadiah bonanza 3 percuma
IMG_20160121_161014
hadiah bonanza 3 percuma

Anda yang berminat untuk dapatkan bonus bonanza seperti kami, masih boleh dapatkan peluang ini.  Syarat yang pertama yang harus anda ada iaitu mendaftar sebagai ahli shaklee dan automatik anda akan dapatkan peluang ini mengikut terma dan syarat dari Shaklee. Jom hubungi kami untuk mengetahui apa syarat dan terma yang boleh anda ikuti. Sangat mudah dan memang berbaloi-baloi. Jadi jangan lupa hubungi kami di talian yang tertera di bawah ini ya.

Join Shaklee memang istimewa untuk anda. Selain kita boleh hidup sihat dan cantik. Kita akan dapat peluang perniagaan yang boleh dilakukan dimana sahaja dan juga kapan sahaja anda mahu. Tiada paksaan untuk anda. Anda boleh memulainya dari mana sahaja. Begitu istimewa. Jom join bersama kami.

Hubungi kami untuk info dan maklumat lanjut,

Pn. Nila

sms atau whatsapp +60176281787

 

Nak jadi surirumah bekerjaya dari rumah

Nak side income

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

4 Comments to “Bonus Bonanza Percuma Dari Shaklee Dah Sampai”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam