Ibu Mengandung

Esp Terbaik Untuk Ibu Mengandung Agar Ibu Dan Bayi Sihat

Apa yang terbaik untuk ibu mengandung ? Tentunya makanan yang berzat dan bernutrisi yang baik untuk ibu dan bayi yang sedang dikandung. Seperti contohnya sahaja Esp (Energizing Soy Protin) yang sememangnya terbaik untuk ibu mengandung.

ibu mengandung

Ibu mengandung memerlukan protin untuk kesihatan dan tumbuh kembang bayi dalam kandungan. Apa itu protin? protin adalah bahan utama dalam pembentukan pelbagai organ dan tisu dalam badan serta komponen utama kepada hormon manusia. Ia juga merangsang fungsi psikologi. Maka, setiap organ kita memerlukan protin. Kekurangan protin menyebabkan kelemahan dalam sistem imun untuk melawan penyakit, masalah lebihan air yang tinggi dalam badan, kehilangan kepenjalan otot, perubahan warna rambut, terbantut pertumbuhan, masalah penghadaman, masalah penghasilan darah dan hormon, dan akhirnya boleh membawa kepada kegagalan fungsi organ yang akhirnya boleh membawa kepada kematian.

Protin terdiri lebih daripada 20 jenis asid amino yang setiap satunya akan meghasilkan jenis protin yang berbeza mengikut kepada keperluan protin dan enzim yang diperlukan oleh tubuh manusia. Terdapat asid amino tertentu yang dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh manusia. Ini dikenali sebagai asid-amino tak perlu.  Manakala asid amino yang tidak boleh dihasilkan oleh manusia dan harus diperolehi  dari sumber pemakanan dikenali sebagai asid-amino perlu. Shaklee menyediakan kesemua asid-amino perlu tersebut.

IMG_20151129_114841

Semasa mengandung ibu perlukan protein yang lebih untuk perkembangam janin dalam kandungan. Apa fungsi ESP untuk ibu2 mengandung dan bayi dalam kandungan? Diantara fungsi Esp bagi ibu ialah seperti;
♡ Membekalkan protein untuk membina sel, tisum enzim dan otot ibu dan baby dalam kandungan.
♡ Membantu penyerapan zat dan nutrien dari makanan
♡ Mengurangkan risiko janin menjadi cacat
♡ Membantu penghasilan susu ibu
♡ Membantu kulit ibu dan bayi agar gebu, licin
♡ Memberi tenaga berpanjangan kepada ibu

IMG_20160119_144454

Nampak kan kepentingan Esp sangatlah banyak untuk ibu mengandung. Oleh itu anda mommies di luar sana. Jangan lewatkan untuk mengkonsumsi Esp semasa anda mengandung ya. Esp ni bukan setakat baik untuk ibu tetapi ianya juga baik untuk perkembangan bayi dalam kandungan. Jangan berlengah lagi. Dapatkan Esp segera ya.

IMG_20151205_080440

Anda boleh mendapatkan Esp (Energizing Soy Protein) disini. Anda boleh klik sahaja gambar dibawah untuk mendapatkannya. Sangat mudah dan menjimatkan masa anda. Barang yang anda pesan akan dihantar oleh kurir ke alamat yang anda berikan.

beli sekarang juga

Bagi anda yang gemarkan Pengkhidmatan Cash On Delivery, anda boleh dapatkan layanan ini di area kawasan Batangkali, Ulu Yam, Rasa, Kuala Kubu Bharu, Bukit Beruntung, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami di talian yang tertera di bawah ini. Kami akan hantar pesanan anda terus ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jadi jangan tunggu lagi, hubungi kami segera ya.

Cash On Delivery kepada anda
Cash On Delivery kepada anda

Anda boleh hubungi kami untuk info dan maklumat lanjut beserta pesanan disini.

Pn. Nila

sms atau wassup +60176281787

 

Dapatkan discount menarik untuk anda dengan potongan 20%. Sangat berbaloi untuk anda dapatkan.

Nak side income

Kerja dari rumah

Nak join Shaklee Independent Distributor

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

4 Comments to “Esp Terbaik Untuk Ibu Mengandung Agar Ibu Dan Bayi Sihat”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam