Promosi Bulan Ini

Tahun Baru 2016 Di Awali Dengan Kejutan Istimewa Vivix

Tak terasa begitu cepat masa berlalu, kita telahpun berada di tahun 2016. Banyak pengalaman dan cerita tahun 2015 yang pastinya akan terpahat dihati kita. Semoga ditahun 2016 ini kita mendapatkan sesuatu yang lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya. Semoga kesihatan kita di tahun 2016 akan semakin baik. Aamiin…

Sempena awal tahun ini, banyak harga promosi yang ditawarkan Shaklee untuk anda. Diantaranya seperti Vivix, Vitalea For Children dan juga Zinc Complex. Memang berbaloi-baloi untuk anda dapatkan. Harga murah dan kualiti yang terjamin. Jangan lewatkan untuk dapatkannya.

1451607034548
Promosi Bulan Januari 2016

Sempena jualan murah Vivix kali ini. Anda akan dapatkan percuma membership bila membeli Twins pek Vivix dan juga Beli 6 percuma 1. Sangat istimewa bukan..? Sedikit tentang Vivix, ianya adalah sirap merah yang begitu istimewa untuk kesihatan dan kecantikan anda. Pesakit kencing manis, darah tinggi, jantung, stroke ataupun masalah kesuburan sangat dianjurkan untuk mengambil Vivix. Selain itu mereka yang nak cantik luar dalam boleh lah mengambil Vivix ini sebagai amalan harian. Anda akan nampak muda 25 tahun dari usia. Kulit akan tegang dan muda remaja. Terlalu banyak keistimewaan Vivix yang boleh anda rasakan. Jadi selagi harga promosi bulan ini, jangan lewatkan mendapatkan Vivix untuk anda.

Promo Vivix
Vivix beli 6 percuma 1

Selepas lama bercuti, pastinya kanak-kanak akan kembali ke sekolah. Kami menawarkan pembelian Vitalea For children dengan harga istimewa juga. Vitalea for children bagus untuk pertumbuhan dan perkembangan si manja anda. Fokus dalam pelajaran dan juga atasi masalah kesihatan, seperti sembelit, sukar menghabiskan makanan, sering demam dan selsema, kurang berat badan, tak selera makan dan juga ekzema. Tentunya kesihatan si manja anda adalah yang utama, jadi berikan hanya yang terbaik untuk anak-anak anda.

Vitalea For Children
Vitalea for Children Beli 3 Percuma 1

 

Tidak ketinggalan juga Zinc complex turut menggelar promosi untuk anda. Belian Zinc Complex 3 botol akan mendapatkan sebotol percuma. Zinc sangat baik untuk kesuburan lelaki untuk memekatkan sperma dan memperbanyak sperma yang berkualiti Β dan juga mempercepat penyembuhan luka. Kepada ibu yang baru sahaja lepas bersalin, Zinc Complex amat sesuai untuk anda. Begitu juga anda yang selalu mengalami masalah rambut gugur dan juga kuku yang rapuh.

zinc complex
Zinc Complex beli 3 Percuma 1

Begitu banyak keistimewaan di awal tahun baru ini untuk anda. Jangan lewatkan untuk mendapatkannya ya. Harga yang berpatutan dan juga menjimatkan wang anda. Yang pastinya dengan kesihatan yang baik kita boleh memulai hari dengan ceria dan penuh semangat. Kesihatan begitu mahal harganya, jangan sampai kita menyesal di kemudian hari. Bertindaklah sekarang juga dengan membekalkan anda dan orang tersayang dengan makanan tambahan yang menyihatkan. Disamping memulai awal tahun ini dengan hidup sihat dan seimbang. Agar terhindar dari pelbagai penyakit yang tak diinginkan.

promosi januari 2016
Promosi Januari 2016

Anda boleh mendapatkan semua produk promo ini disini. Begitu mudah dan sangat menjimatkan masa anda. Pihak Shaklee akan terus menghantar barang yang anda pesan melalui kurir ke alamat yang anda berikan. Klik sahaja pada link di bawah ini, pilih produk mana yang anda inginkan.

Beli Vitalea For Children Promo beli 3 botol Percuma sebotol

Beli Zinc Complex Promo Beli 3 botol Percuma Sebotol

Beli Vivix Promo Twins Pek

Beli Vivix Promo Beli 6 botol Percuma Sebotol

 

Bagi anda yang gemar mendapatkan barang secara terus. Kami menyediakan pengkhidmatan Cash On Delivery untuk anda. Kami berada di area kawasan Batangkali, Rasa, Kuala Kubu Bharu, Bukit Beruntung, Ulu yam, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami di talian yang tertera di bawah. Dan kami akan terus menghantar barang yang anda pesan terus ke depan rumah anda. Sangat mudah bukan ? Jadi hubungi kami segera.

Cash On Delivery kepada anda
Cash On Delivery kepada anda

 

Anda boleh menghubungi kami sini, Pn Nila call atau wassup 0176281787

 

Nak Jana Pendapatan dari rumah

Nak discount hebat

Nak atasi masalah usus kotor Disini

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

6 Comments to “Tahun Baru 2016 Di Awali Dengan Kejutan Istimewa Vivix”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam