Sihat Bertenaga

Istimewa Performanced Drink Untuk Tubuh Badan Kita

Awal tahun ini cuaca agak sedikit panas dan berangin, cuaca panas begini ada baiknya juga kita sentiasa minum minuman seperti Performanced Drink yang boleh melegakan tekak dari kehausan. Rasa yang segar dan juga meredakan rasa haus. Minuman Performanced Drink ini baik untuk kesihatan kita agar sentiasa sihat dan bertenaga. Yang paling penting kita sentiasa ceria dan cukup air dan mineral dalam tubuh badan kita.

Performanced drink terbaik

 

Apa manfaat dan keistimewaan Performance Drink Shaklee ini bagi tubuh badan kita ? Daripada namanya sahaja, kita boleh simpulkan minuman ini adalah untuk tenaga kan? Sebelum tu, kita berkenalan dulu dengan proses penyahhidratan. Penyahhidratan merupakan penyebab biasa bagi kelesuan dan tahap pencapaian yang kurang memberangsangkan. Bila badan dah terhidrat, mestilah rasa letih dan lesu kan? Shaklee Performance terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air. Tambahan pula, Performance mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama lain. Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari dengan campuran unik karbohidrat Shaklee dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.

 

performanced

Siapa yang sesuai ambil performance Drink?

👉Sesiapa sahaja termasuk ibu hamil, menyusu dan kanak kanak.

👉Pelajar yang nak hilangkan rasa mengantuk ketika di dalam kelas.

👉Pelajar yang nak stay up untuk belajar malam.

👉Mereka yang bekerja di malam hari

👉Ahli sukan atau anak anak yang bersukan

👉Mereka yang memandu kenderaan untuk perjalanan jauh

👉Mereka yang berpuasa

👉Mereka yang nak kekal cergas di hari hari yang sibuk

👉Mereka yang bekerja di bawah cuaca panas

👉Mereka yang keletihan

👉Mereka yang tidak lalu makan atau tiada selera

 

Untuk pesakit terutamanya :
1. Gout
2. Demam
3. Demam Denggi
4. Cirit Birit

performance drink

 

Performance Drink juga amat sesuai diambil ketika bulan Ramadhan terutamanya ketika bersahur dan berbuka. Ia membantu mencegah kehilangan terlalu banyak cecair badan/elektrolit dari badan dan membantu menguragkan tahap haus yang melampau disebabkan dehidrasi terutama buat mereka yang sangat aktif bekerja di siang hari puasa atau bekerja dalam cuaca yang panas.

 

Bukti klinikal yang menunjukkan prestasi Performance Drink.

bukti klinikal performanced drink

Dengan mengamalkan pengambilan performanced Drink badan lebih ceria dan cergas. Oleh itudibulan puasa sangat bersesuaian bilakita amalakna minuman ini. Apalagi pada bulan-bulan biasa. Kita akan lebih bertenaga sepanjang hari jika minum minuman ini. Kandungan nya yang selamat dan bebas bahan kimia. Anda boleh bancuh minuman ini dengan ais menambahkan lagi rasa nya yang hebat. Bagi anda yang selalu bersukan, Performanced Drink adalah minuman sesuai untuk anda.

Bagi anda yang mempunyai kanak-kanak yang bersekolah, ada baiknya untuk memberikan merekaminuman ini agar mereka sentiasa cergasdan bertenaga di sekolah dan tak lemau atau lesu. Dapatkan Performanced Drink untuk anda dan seisi keluarga sekarang juga.

cuaca-panas-terik

___________________________________________________________________________________

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Performanced Drink

 

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

 

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera dia atas ya.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

2 Comments to “Istimewa Performanced Drink Untuk Tubuh Badan Kita”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam