Istimewa Vivix

Bagaimana Vivix Membantu Rawat Dan Atasi Kencing Manis

Sekarang ini masalah penyakit kencing manis sudah sangat membimbangkan dan sangat tinggi peratusannya dibandingkan tahun-tahun sebelumnya. Pola makan yang tak sihat dan juga selalu mengkonsumsi makanan yang tinggi kadar gula,salah satu sebab menjadikan Malaysia menjadi salah satu negara terbesar penyumbang penyakit kencing manis atau diabetes.

type 2 diabetes conceptual meter

Rintangan Insulin

Rintangan insulin ini berlaku bila mana insulin yang dihasilkan oleh pankreas tidak dapat berpaut pada membran sel untuk buka laluan glukosa masuk ke sel untuk digunakan. Seperti kunci yang tak dapat dibuka untuk beri laluan pada glukosa, maka glukosa akan meningkat dalam saluran darah. Kepekatan gula dalam darah akan bertambah dan lama kelamaan akan menyebabkan terjadinya kencing manis.

Jadi bagaimana pesakit kencing manis ini boleh mendapatkan kesihatan yang lebih baik?

Dalam vivix terdapat kandungan resveretrol. Resveretrol adalah ibu kepada segala antioksidan dan ia dapat memperbaiki masalah rintangan insulin. Bila rintangan dan kerosakan ini dapat diperbaiki, gula dalam darah akan stabil dan ini memberi sinar baru pada pesakit diabetes. Selain itu perlu adanya kesadaran dari diri pesakit untuk mengubah tabiat pemakanan dan gaya hidup sehari-hari. Berubah kepada memilih makanan yang sihat dan seimbang juga mengamalkan senaman setiap hari. Berhenti menghisap rokok mahupun minuman yang beralkohol. Gaya hidupyang sihat akan membantu anda untuk tampil lebih sihat dan ceria. Sentiasa berpikiran positif dan mengambil makanan tambahan untuk membantu dalam proses rawatan kencing manis ini.

Berikut ini adalah salah satu testimoni dari pesakitkencing manis yang mengamalkan Vivix sebagai alternatif rawatan.

 

IMG_20160415_121807
Testimoni vivix untuk kencing manis
IMG_20160326_151353
Testimoni vivix untuk kencing manis

Vivix bukan ubat, tapi menyelesaikan punca kepada masalah diabetes. Jangan berlengah lagi. Dapatkan Vivix untuk anda dan orang tersayang hari ini juga. Amalan mengambil Vivix setiap hari akan membantu anda mengatasi masalah ini.

Anda boleh mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

2 Comments to “Bagaimana Vivix Membantu Rawat Dan Atasi Kencing Manis”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam