Istimewa Vivix

Istimewa Elderberry Dalam Kandungan Vivix Yang Anda Perlu Tahu

Satu daripada manfaat Elderberry adalah keberkesananya dalam mengubati simptom flu, terutama sekali influenza B. Berry mengandungi flavonoids, yang mempunyai ciri antioksidan yang kuat, dengan demikian mengukuhkan sistem imun melawan jangkitan virus dan bakteria. Pada masa yang sama, Elderberry adalah sangat kaya dengan sebatian yang dikenali sebagai anthocyanin, yang memberi kesan anti-radang. Ia juga dapat mengurangkan simptom seperti sakit otot, sakit atau demam yang berkaitan dengan selsema atau influenza.

elderberry fruits

Walau bagaimanapun Elderberry tidak hanya kaya dengan antioksidan, tetapi juga vitamin A, B, dan C dan juga nutrien seperti asid, amino acid, carotenoids, tanin dan rutin. Semua ini adalah manfaat kesihatan yang didapati daripada Elderberry. Selain daripada menguatkan sistem imun, untuk melawan jangktan virus, flu, elderberry dan ekstraknya juga berkesan terhadap keadaan seperti flu, jangkitan yeast, asthma, batuk, sesak hidung dan dada serta diabetes. Ia juga dapat merendahkan tahap kolesterol dan juga menghalang oksidasi kolesterol LDL, oksidasi LDL dianggap sebagai satu penyebab penting penyakit kardiovascular.

jus elderberry

Kesimpulannya elderberry mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovascular dan jantung termasuk strok dan serangan sakit jantung. Seterusnya lagi manfaat penting dari elderberry adalah pengurangan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman. Elderberry juga mampu melawan pembengkakan saluran pernafasan, bermakna boleh mengurangkan ketidakselesaan dan kesukaran bernafas dan melegakan batuk. Menurut kajian dalam Journal of International Medical Reseach, pesakit yang diberi sirap elderberry sembuh 4 hari lebih cepat berbanding pesakit yang tidak diberi sirap elderberry. Ujian makmal juga menunnjukkan yang elderberry mampu mencegah jangkitan selsema burung. Anda tak perlu bersusah payah untuk mendapatkan Elderberry, hanya dnegan mengambil Vivix anda akan dapat manfaat elderberry. Vivix merupakan ramuan botani yang bahan utamanya adalah Elderberry. Begitu berkhasiat untuk kesihatan dan kecantikan anda. Dapatkan Vivix untuk mendapatkan khasiat elderberry untuk anda dan orang tersayang.

 

Diantara testimoni pengguna Vivix
testimoni vivix untuk buah pinggang
Testimoni Vivix terhadap pesakit buah pinggang

 

 

 

 

 

 

testimoni vivix untuk katarak
testimoni vivix untuk pesakit katarak
vivix bantu untuk rawat pesakit kronik
Vivix bantu pesakit kronik
testimoni vivi untuk tekanan darah tinggi
Vivix bantu pesakit darah tinggi

 

Begitu banyak manfaat Elderberry untuk kesihatan kita, anda boleh mendapatkan khasiat Elderberry dalam Vivix. Vivix 10 kali ganda hebat dari resveratrol biasa. Dan lebih berkuasa berbanding antioksidan lain. Sesudu Vivix setiap hari berkuasa memperbaiki dan melambatkan kerosakan sel akibat serangan radikal bebas.

Anda boleh mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

2 Comments to “Istimewa Elderberry Dalam Kandungan Vivix Yang Anda Perlu Tahu”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam