Peluang Bersama Shaklee

Shaklee Bawa Impak Besar Dalam Kehidupan Kami Sekeluarga

Terjebak dengan bisnis shaklee ni membawa impak besar pada kehidupan saya dan keluarga. Tentunya dari segi kesihatan, kami lebih merasa sihat sekarang berbanding dahulu. Kanak-kanak membesar dengan sihat dan ceria. Saya dan suami pun merasa lebih sihat dan bertenaga dalam melakukan setiap tugasan. Banyak manfaat yang kami dapat dalam bershakee ini, ilmu yang tak putus-putus saya dapatkan daripada group, upline, sideline dan juga kawan-kawan dalam shaklee.

mama bekerjaya dari rumah
mama bekerjaya dari rumah

Dari segi amal ibadah kami lebih terurus dan lebih baik dari sebelumnya. Dalam shaklee ini kami di pandu dengan sangat cantik sekali, bukan hanya untuk berbisnis sahaja, tapi kami pun di ingatkan agar sentiasa ingat kepada siapa yang memberikan rezeki itu. Banyak sangat pengajaran yang saya dapatkan dalam bershaklee ini, terutama sekali bab ibadah kepada Allah, selama ini saya ada juga join MLM, tapi tak pernah menyentuh bab agama dan juga tanggung jawab kita sebagai hamba Allah.

Tak terkecuali dalam ilmu kesihatan, dalam shaklee ada pelbagai kalangan dan kami sentiasa bertukar pandangan satu sama lain. Ada doktor, pakar nutrisi, yang boleh dijadikan rujukan untuk apa sahaja masalah kesihatan dan konsultasi beserta ilmu tu kami dapat secara percuma tak perlu mengeluarkan wang pun.

duta produk shaklee
kami sendiri menjadi duta produk

Mengenai bonus pulak memang terbaik, setiap jerih payah anda akan terbayar. Macam orang selalu kata,anda buat anda dapat. Sesuai sekali dengan bisnis shaklee ini. Alhamdulillah dalam bershaklee ini bonus yang diberikan kepada saya amatlah mengujakan saya. Terima kasih sangat kepada Allah Swt telah mempertemukan saya dengan Shaklee. Sambil menjaga anak-anak dirumah pun saya masih boleh menjana pendapatan. Setiap bulan ada bonus, tanpa saya harus keluar bekerja. Alhamdulillah semua dibuat dirumah sahaja ditemani anak-anak saya.

Kepada anda diluar sana yang nak bekerjaya dan mendapatkan wang sampingan, atau nak bekerja dari rumah sambil jaga anak, boleh la bergabung dengan kami. Anda boleh terus menghubungi saya untuk info dan maklumat lanjut. Mulakan hari ini dengan tindakan segera anda. Niat kan dalam hati semua yang kita lakukan hanya kerana Allah.

suri rumah bekerjaya
Peluang shaklee untuk siapa sahaja yang inginkannya

 

Hubungi kami disini untuk info dan maklumat lebih lanjut. Keputusan ada ditangan anda, jangan ragu dengan kemampuan anda.

sms atau whatsapp Pn. Nila/ En. Firdaus  +60176281787

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam