Istimewa Vivix

Ajaib Si Sirap Merah Bantu Atasi Kanser

Sebagaimana yang telah kita ketahui bersama bahawa Vivix merupakan minuman botani yang sangat digemari orang ramai saat ini. Disamping terbuat dari ramuan istimewa, Vivix juga merupakan minuman yang berkhasiat untuk mengatasi masalah kesihatan dan kecantikan.

vivix terdapat anggur muscadine

Kandungan Vivix sangat istimewa kerana terdapat belbagai bahan istimewa dan jarang didapatkan di pasaran. Diantara ramuan istimewa Vivix iaitu Anggur Muscadine yang langka dan jarang ditemui di Malaysia. Anggur muscadine mengandungi  antioksidan yang tinggi dan phytokimia yang membantu untuk melindungi sel daripada kerosakan akibat serangan radikal bebas.

cara-pengambilan-vivix

 

Menurut Havard School of Public Health, memakan makanan yang kaya dengan antioksidan terbukti menurunkan risiko penyakit jantung, kanser, Alzheimer’s (nyayuk) dan penyakit kronik lainnya. Dalam satu kajian juga yang diterbitkan dalam “Journal of Agricultural and Food Chemitry” mendapati yang anggur muscadine adalah sumber terbaik ellagic acid. Ellagic acid mampu untuk menyekat penghasilan sel kanser ( menurut American Institute of Kanser Research). Anggur muscadine juga memberikan 14 miligram antioksidan atau 23% nilai harian yang dicadangkan untuk diet 2000-kalori.

Dalam Vivix terdapat resveratrol. Resveratrol adalah kandungan yang terdapar dalam kompoun tumbuhan yang dipanggil sebagai polyphenols. Kampoun ni mempunyai sifat yang sangat kuat dan kaya dengan antioksidan, melindungi tubuh daripasa kerosakan yang berkaitan dengan peningkatan risiko kanser dan serangan jantung. Resveratrol ini boleh dijumpai pada kulit anggir, kekacang dan buah berie. Resveratrol mampu menyekat sel kanser daripada merebak dan mencetuskan proses mematikan sel kanser (apoptosis).

bahan utama vivix

Berikut ini diantara Testimoni pengguna Vivix yang telah merasakan kelainan dna keistimewaan Vivix dan telah bebas daripada penyakit yang diderita.

testimoni vivix untuk kanser payudara

testimoni vivix bebas kanser serviks

 

 

Testimoni Pesakit kanser kelenjar mengamalkan Vivix
Testimoni Pesakit kanser kelenjar mengamalkan Vivix

testimoni vivix atasi kanser paru-paru

testimoni vivix bantu atasi kanser payudara

 

Sangat banyak manfaat Vivix untuk kesihatan kita. Anda atau orang tersayang menghadapi masalah ini, jangan segan untuk memulai hari anda dengan mengamalkan Vivix. Anda perlu cuba Vivix untuk bantu anda. Selain dari menjalani pengobatan untuk pemulihan. Bagi anda yang sudah terkena kanser ini, ada baiknya untuk mengambil makanan kesihatan untuk membantu anda pulih dan tetap sihat. Pengambilan makanan tambahan amat diperlukan agar stamina badan berada dalam kondisi baik. Anda boleh mengambil makanan tambahan seperti Vivix yang banyak mengandungi  resveratrol yang baik untuk menentang kanser. Juga ramuan Vivix yang istimewa bantu memulihkan sel-sel yang telah mati.

Anda boleh mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami Pengedar Shaklee Batang Kali menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akankamiterus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda.

Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

10 Comments to “Ajaib Si Sirap Merah Bantu Atasi Kanser”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam