Peluang Bersama Shaklee

Cara Mudah Dapatkan Vitamin Percuma

Siapa yang nak vitamin percuma? tentunya anda pecinta vitamin sudah pasti menginginkannya kan? keperluan mengambil vitamin amatlah penting untuk kesihatan kita. Sudah pasti untuk mendapatkan kesihatan yang baik, kita harus mengamalkan cara hidup yang seimbang dan juga perlu mengamalkan pengambilan makanan tambahan seperti vitamin. Kali ini saya akan berkongsi kepada anda bagaimana caranya agar anda boleh mendapatkan bekalan vitamin secara percuma setiap bulannya.

vitamin

Cara yang paling senang adalah dengan menjadikan diri anda Shaklee  Independent Distributor. Shaklee adalah sebuah syarikat yang besar dan memasarkan pelbagai vitamin semulajadi yang baik untuk kesihatan seisi keluarga. Anda boleh menyertai kami dalam sama-sama memasarkan produk shaklee kepada semua rakyat Malaysia dan mendapatkan manfaat untuk anda.

Cara yang pertama sekali harus anda lakukan adalah mendaftar sebagai ahli shaklee dan selepas itu ada akan dapatkan manfaat daripada jualan yang anda lakukan. Dari hasil jualan anda akan mendapatkan bonus setiap bulannya. Dan sudah tentu anda boleh membeli vitamin anda sendiri dengan bonus yang anda dapatkan. Disini saya akan jelaskan bagaimana cara nya untuk menjadi ahli shaklee.

produk-shaklee-malaysia
Produk Shaklee Malaysia

Langkah menjadi Shaklee Independent Distributor

  • Hanya membuat belian produk shaklee sebanyak 200 uv keatas atau lebih kurang dalam belian RM 700 keatas dalam 1 resit anda akan mendapatkan KEAHLIAN PERCUMA.
  • Mendaftar sebagai ahli sekali dengan Fee membership RM 80 Semenanjung (termasuk postage) dan RM 90 Sabah Serawak (termasuk postage).

Anda boleh memilih cara yang mana yang boleh anda ambik untuk menjadi SID. Sangat mudah bukan ?

Selepas anda sign up dengan Shaklee, anda boleh bila-bila masa sahaja untuk memulai bisnis anda. Peluang ini sangat baik untuk anda raih agar boleh mendapatkan pendapatan sampingan selain pekerjaan yang sedang anda jalankan. Sangat mudah dan kami memberikan konsultasi dan sokongan group kepada anda untuk langkah-langkah sdan strategi pemasaran yang boleh anda jalankan.

stater-kit-shaklee

Jangan tunggu lagi, vitamin percuma anda sedang menanti. Dapatkan maklumat dan info lanjut dari kami. Anda boleh menghubungi kami bila-bila masa sahaja untuk mendaftarkan diri anda sebagai ahli shaklee dan bergabung bersama kami. Peluang ini tak datang kebetulan, ianya mungkin takdir yang terindah untuk anda.

Disamping tubuh badan yang sihat, anda tentunya juga boleh menjana pendapatan sampingan. Sangat istimewa sekali bukan. Oleh itu jangan tunggu lagi, hubungi kami segera.

Untuk maklumat lanjut mahupun pertanyaan, anda boleh terus menghubungi kami.

Pn. Nila/En. Firdaus

sms/whatsapp: +60176281787

Berikan Butiran Anda Disini Untuk Join Ahli

Klik Disini Untuk Terus Log In ahli

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam