Peluang Bersama Shaklee

Cara Mudah Untuk Buat Duit Hanya Dari Rumah

Zaman yang serba mencabar hari ini tentunya membawa impak besar dalam keseharian kita. Dulu kita tidak ada penambahan GST dalam pembelian barang, sekarang kita diperlukan untuk membayar GST untuk sama-sama meningkatkan kesejahteraan negara dan rakyat. Sedikit sebanyak anda akan mengalami perubahan dalam pengaturan keuangan bulanan. Seperti sedia maklum semua orang tentu miliki keadaan keuangan yang berbeza-beza. Kerana tidak semua mengalami kenaikan gaji tetapi semua tetap akan dikenakan GST.

kerja sampingan
Masanya untuk mencari side income

Untuk membantu menangani masalah keuangan keluarga, tentunya anda harus mencari alternatif lain untuk membantu menambah pendapatan keluarga. Bagaimana taknya, semua keperluan keluarga harus dipenuhi. Apalagi dengan gaji yang tak naik tetapi ada GST. Jadi ada baiknya kita memiliki dari 2 pekerjaan untuk membantu kita tetap boleh menguruskan keuangan dan ekonomi keluarga dengan baik.

Ada cara yang sangat bagus yang boleh anda lakukan, iaitu dengan membuat pekerjaan sampingan. Tetapi mencari pekerjaan sampingan pada zaman sekarang ini tentunya sangat mencabar. Kerana sebahagian tempat menginginkan pekerjanya untuk bekerja secara sepenuh masa. Jadi tentunya agak sukar menemukan pekerjaan yang sesuai dengan kemahuan anda.

pendapatan sampingan
Anda bebas buat pekerjaan sampingan dimana anda suka

Jadi disini kami ingin menawarkan dan memperkenalkan kepada anda sebuah pekerjaan sampingan yang boleh anda dapatkan dan ianya tidak mengganggu masa anda. Anda bebas membuat pekerjaan sampingan ini bila-bila masa sahaja anda boleh. Boleh dibuat dimana sahaja, dirumah, mahupun di luar rumah. Bahkan sambil menjaga simanja dirumah pun boleh.

Pekerjaan sampingan ini sangat mudah, anda boleh menggunakan kaedah offline mahupun online. Anda hanya perlu strategi yang jitu untuk membuat pekerjaan ini menjadi mudah untuk anda. Anda boleh mengatur masa sendiri dan tak perlu bersusah payah untuk keluar rumah. Bahkan sambil baring-baring menonton television pun boleh buat pekerjaan ini.

vita c plus untuk kulit cantik
Buat duit dari rumah

Kami menawarkan anda untuk menjadi Shaklee Independent Distributor (SID).  Kami bergerak memasarkan produk kesihatan seperti vitamin semulajadi yang sudah lama bertapak di Malaysia. Semua orang sudah mengetahui keberadaan produk Shaklee di Malaysia ini dan produknya memang terbaik dan ada kajian landmark study yang dijalankan keatas produk Shaklee.  Jadi tak masalah untuk anda memasarkan nya. Vitamin terbaik tentunya ramai penggunanya. Dan perlu anda ketahui produk shaklee sememangnya digemari rakyat Malaysia.

Dengan menjadi pengedar Shaklee, anda boleh mendapatkan kerjaya anda sendiri dan boleh mendapatkan tambahan pendapatan selain pendapatan tetap anda. Anda boleh melakukannya dimana sahaja anda mahu.  Langkah pertama yang harus anda lakukan adalah mendaftar segera menjadi SID disini. Anda mempunyai pilihan untuk pendaftaran sebagai SID.

Langkah menjadi Shaklee Independent Distributor

  • Hanya membuat belian produk shaklee sebanyak 200 uv keatas atau lebih kurang dalam belian RM 700 keatas dalam 1 resit anda akan mendapatkan KEAHLIAN PERCUMA.
  • Mendaftar sebagai ahli sekali dengan Fee membership RM 80 Semenanjung (termasuk postage) dan RM 90 Sabah Serawak (termasuk postage).

Anda boleh memilih cara yang mana yang boleh anda ambik untuk menjadi SID. Sangat mudah bukan ?

register ahli
Beg laptop percuma dengan register ahli

Dalam Shaklee anda akan dapat banyak manfaat diantaranya iaitu :

  • Personal Bonus
  • Net Personal Bonus
  • Car Bonus
  • Coordinator Incentive
  • Leadership Bonus
  • Promosi Berkala

Jadi jangan lepaskan peluang ini untuk anda dapatkannya. Kami akan bantu anda untuk mendapatkan manfaat yang shaklee berikan kepada anda.  Anda boleh terus menghubungi kami untuk maklumat dan info lanjut. Kami akan sedia membantu anda dan memberikan konsultasi terbaik. Juga kami akan bekalkan anda dengan sokongan group yang hebat dan mantap. Dalam Gruop tersebut anda boleh belajar banyak mengenai bagaimana cara untuk memulai bisnis ini dengan baik. Banyak pakar-pakar nutrisi dan juga mereka yang berpengalaman didalam group untuk membantu anda.

sukses with shaklee
Sukses dengan Shaklee

Jadi tunggu apalagi ? jangan lepaskan peluang ini untuk anda. Gapailah masa depan yang cerah dan atasi masalah keuangan anda dengan buat kerja sampingan ini. Sangat mudah dan jimat masa anda. Boleh dilakukan dimana dan kapan sahaja anda mahu. Pilihan tepat bagi anda.

Siapapun anda, bekerja atau tak bekerja, lelaki, wanita, berkahwin atau tidak, suri rumah atau student universiti pun boleh lakukannya. Dimana ada usaha disitu ada kejayaan. Mari lah bersama menuju kecemerlangan.

Untuk maklumat lanjut mahupun pertanyaan, anda boleh terus menghubungi kami.

Pn. Nila/En. Firdaus

sms/whatsapp: +60176281787

Berikan Butiran Anda Disini Untuk Join Ahli

Klik Disini Untuk Terus Log In ahli

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

2 Comments to “Cara Mudah Untuk Buat Duit Hanya Dari Rumah”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam