Peluang Bersama Shaklee

Dengan Modal Yang Lumayan Kecil Mak Jemah Boleh Pergi Ke Italy

Teringat lagi beberapa bulan lepas Mak Jemah salah seorang ahli Shaklee dikalangan kami mendapatkan tiket perjalanan pulang pergi ke Italy. Mak Jemah membawa sekali suami dan kedua anak-anaknya. Tentunya sangat seronok sekali mereka boleh melancong ke Italy hanya bermodalkan RM80 sahaja. Dalam perjalanan kali ini pihak Shaklee memberikan semua yang diperlukan Mak Jemah dan juga keluarga, termasuk penginapan di hotel bertaraf dunia dan juga makanan halal dan ruangan menunaikan sholat. Juga tidak ketinggalan pihak Shaklee juga memberikan uang saku yang lumayan besar bagi setiap orang.

mak-jemah-ke-italy-dan-florence
Mak Jemah bergambar bersama keluarga

Betul ke Mak Jemah hanya bermodalkan RM80 sahaja? ya betul, Mak Jemah hanya membayar sejumlah wang tersebut untuk mendaftar diri sebagai ahli Shaklee pada masa dahulu. Sekarang berkat usaha gigih Mak Jemah telah berhasil meraih impiannya mendapatkan trip pelancongan yang mewah.  Dan semua itu telah dibiayai oleh pihak Shaklee dan Mak Jemah tidak perlu membayar sebarang apapun bayaran. Sangat istimewa sekali bukan? Anda yang membaca entry saya kali ini pun boleh mendapatkan peluang yang sama seperti yang didapatkan oleh Mak Jemah.

mak-jemah-dapat-free-trip-ke-italy
Mak Jemah bergambar dengan putri kesayangan

Anda hanya perlu mendaftar kan diri sebagai ahli shaklee berdaftar dan anda boleh memulai langkah anda untuk mendapatkan segala manfaat yang Shaklee berikan. Selain mendapatkan bonus cash, anda juga boleh mendapatkan insentif kereta dan juga pelancongan ke luar negeri mahupun menunaikan umroh secara percuma dan semua akan ditaja oleh pihak Shaklee. Amat berbaloi-baloi sekali bukan? Tentunya semua itu juga perlu usaha anda untuk dapatkan kriteria yang perlu di cukupkan agar anda layak mendapatkan ke semua keistimewaan itu.

free-gift-di-italy
Ingatan dari Shaklee

Dengan modal hanya RM80 untuk register ahli shaklee, anda sudah boleh mulai untuk melangkah ke hadapan untuk menggapai impian anda. Segalanya akan jadi mungkin apabila anda mahu berusaha dan bersungguh-sungguh. Bisnis yang dijalankan dalam perniagaan Shaklee adalah memasarkan produk vitamin semulajadi yang mana telah terkenal di kalangan masyarakat Malaysia. Produk terbaik dan mendapatkan pengikhtirafan dunia dan juga mempunyai sijil HALAL dan juga KKM.

register-ahli
Dapatkan Beg laptop percuma setiap membuat pendaftaran ahli

Macam-macam vitamin yang boleh anda dapatkan didalam Shaklee dan merupakan vitamin yang semulajadi yang telah banyak memberikan kesan yang baik kepada kesihatan rakyat Malaysia. Memang sesuai untuk anda membantu meningkatkan ekonomi keluarga dengan langkah bijak memilih Shaklee sebagai bisnis anda.  Anda bebas melakukan perniagaan ini di mana dan kapan sahaja anda mahu, asalkan semua masih didalam batas yang wajar dan tidak melanggar peraturan yang telah ditetapkan pihak Shaklee.

produk-shaklee-malaysia
Produk shaklee Malaysia

Jangan tunggu lagi, anda boleh meraih semua impian anda. Kami sedia membantu anda untuk bersama-sama meraih apa yang diimpikan. Anda boleh mendaftar hari ini, hubungi kami untuk info dan maklumat lanjut. Jangan segan , dan jangan malu untuk bertanyakan apa sahaja yang anda mahukan seputar peluang bisnis dalam Shaklee ini.

Untuk maklumat lanjut mahupun pertanyaan, anda boleh terus menghubungi kami.

Pn. Nila/En. Firdaus

sms/whatsapp: +60176281787

Berikan Butiran Anda Disini Untuk Join Ahli Dan Mulai Bisnis Anda

Klik Disini Untuk Terus Log In ahli dan Sertai Kami Untuk Bisnis Anda

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam