Peluang Bersama Shaklee

Isi Masa Lapang Anda Dengan Buat Duit Melalui Online

Dalam banyak masa kita seharian, tentunya ada masa terluang untuk anda boleh memanfaatkan masa tersebut dengan pelbagai aktifitas yang bermanfaat. Kadang macam saya buat kerja-kerja pembersihan di rumah mahupun mengubah suai perabot di rumah. Menyusunnya kembali ke tempat yang lebih elok dan sesuai di pandang mata. Tetapi alangkah baiknya jika masa lapang kita terisi dengan kegiatan yang boleh mendapatkan penghasilan. Misalnya membuat pekerjaan sampingan.

kerja-sambilan
Kerja sambilan mengisi masa lapang

Dalam mengisi masa lapang, kita boleh berjinak-jinak dengan membuat pekerjaan sampingan melalui online yang pendapatannya tentu lumayan dan boleh anda gunakan untuk keperluan anda. Banyak jenis pekerjaan sampingan yang boleh kita lakukan. Contohnya sahaja berniaga Shaklee. Tentunya nama Shaklee sudah tak asing lagi bagi anda. Produk Shaklee sudah semestinya terkenal dan ramai penggunanya di Malaysia ini. Anda boleh memanfaatkan peluang ini untuk berniaga sambilan.

stater-kit-shaklee
Bisnis Shaklee online dari rumah

Anda boleh membuat perniagaan Shaklee ini secara online dan amat mudah, semua hanya di hujung jari anda sahaja. Begitu mudah. Semua order akan di siapkan oleh Ibu pejabat dan anda tak perlu bersusah payah untuk melakukan pengeposan barang. Sangat menjimatkan masa anda bukan? Jadi jangan lewatkan kesempatan ini. Gunakan masa yang terluang dengan buat duit dengan mudah. Tentunya hasil yang didapatkan juga akan boleh membantu anda dalam apapun masalah keuangan.

register-ahli
Hadiah percuma beg Laptop setiap pendaftaran ahli

Dalam Shaklee anda akan dapat banyak manfaat diantaranya iaitu :

  • Personal Bonus
  • Net Personal Bonus
  • Car Bonus
  • Coordinator Incentive
  • Leadership Bonus
  • Promosi Berkala

Dengan menjadi pengedar Shaklee, anda boleh mendapatkan kerjaya anda sendiri dan boleh mendapatkan tambahan pendapatan selain pendapatan tetap anda. Anda boleh melakukannya dimana sahaja anda mahu.  Langkah pertama yang harus anda lakukan adalah mendaftar segera menjadi SID disini. Anda mempunyai pilihan untuk pendaftaran sebagai SID.

Langkah menjadi Shaklee Independent Distributor

  • Hanya membuat belian produk shaklee sebanyak 200 uv keatas atau lebih kurang dalam belian RM 700 keatas dalam 1 resit anda akan mendapatkan KEAHLIAN PERCUMA.
  • Mendaftar sebagai ahli sekali dengan Fee membership RM 80 Semenanjung (termasuk postage) dan RM 90 Sabah Serawak (termasuk postage).

Anda boleh memilih cara yang mana yang boleh anda ambik untuk menjadi SID. Sangat mudah bukan ?

work-at-home-mom
Pendapatan sampingan yang boleh jana pendapatan keluarga

Siapapun anda, bekerja atau tak bekerja, lelaki, wanita, berkahwin atau tidak, suri rumah atau student universiti pun boleh lakukannya. Dimana ada usaha disitu ada kejayaan. Mari lah bersama menuju kecemerlangan. Jadi jangan tunggu lagi, bertindak segera.

Untuk maklumat lanjut mahupun pertanyaan, anda boleh terus menghubungi kami.

Pn. Nila/En. Firdaus

sms/whatsapp: +60176281787

Berikan Butiran Anda Disini Untuk Join Ahli dan Buat Kerja Sampingan

Klik Disini Untuk Terus Log In ahli

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam