kecantikan kulit

Pentingnya Penjagaan Kulit Dari Dalam Dan Luar Agar Sentiasa Cantik

Penjagaan kulit sememang nya sangat penting untuk kita wanita. Bukan wanita sahaja, sekarang kaum lelaki juga sudah ambil berat tentang kesihatan kulit mereka. Kulit yang sihat dan cantik akan membanu anda untuk tampil percaya diri di hadapan orang ramai.Betul kan? Sekarang ramai yang berlumba-lumba untuk dapatkan kulit yang cantik dan berseri. Tapi apakah produk yang mereka gunakan selamat?

kecantikan-kulit

Untuk mendapatkan kulit yang sihat dan cantik tentunya anda harus menjaganya dari dalam dan luar sebaik mungkin. Pemakanan yang sihat dan seimbang amatlah dititik beratkan kalau anda nak kulit yang sihat dan cantik. Selain itu anda perlu mengambil makanan tambahan seperti vitamin untuk membantu mencukupkan keperluan zat dan vitamin dalam badan anda. Makanan sehari-hari yang kita makan belum tentu cukup nutrisi dan vitaminnya, jadi kita harus menambahkan lagi dengan mengambil makanan tambahan seperti vitamin.  Contoh vitamin yang boleh anda amalkan adalah Esp, Vita C, Vita E, dan  B Complex.  Set cantik ini mengandungi anti oksidan yang tinggi dan baik untuk kesihatan dan kecantikan kulit kita.

set-kulit-cantik-luar-dan-dalam

Disamping penjagaan daripada dalam, kita boleh bantu juga dengan penjagaan kulit dari luar. Pilihan produk penjagaan kulit harus betul-betul diperhatikan. Tentunya dengan memilih produk yang bebas bahan kimia berbahaya dan alami serta tidak membahayakan kulit anda. Contoh mudah sahaja set penjagaan kulit dan wajah Nutriwhite. Set penjagaan wajah Nutriwhite adalah dari bahan yang terpilih dan bebas bahan kimia berbahaya.

Set Nutriwhite yang basic boleh anda dapatkan diantaranya ada Pencuci muka, pelembab dan sunblock juga cream malam. Set ini sesuai untuk anda yang berkulit normal dan juga kusam. Set Nutriwhite terbuat dari bahan istimewa seperti Bearberry, Soya Bean, Mulbery, Rosemary, Aloe Vera, Green algae, Strawberry Begonia, Peony, Linden dan banyak lagi.

Berikut ini adalah Kelebihan Set nutriwhite yang perlu anda ketahui, diantaranya iaitu:

  • Membantu menghalang kerosakan kulit dari pancaran sinaran matahari
  • menyekat timbulnya tompok-tompok hitam
  • Mengurangkan pigmen gelap dan kulit kusam
  • Mencerahkan kulit
  • Juga memperbaharui sel kulit mati
  • Membuat kulit anda lebih bercahaya dan berseri.

Jadi bagi anda yang nak cantik sihat berseri, jangan lupa untuk merawat dan menjaga nya dari dalam dan luar. Agar mendapatkan hasil yang diinginkan. Anda akan lebih menawan, berseri sihat dan anggun. Kecantikan anda akan terserlah dari senyuman anda. Cubalah.

Anda boleh mendapatkan Set Kulit Cantik Dari Dalam Dan Luar disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Set Kulit Cantik Dari Dalam Dan Luar

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami Pengedar Shaklee Batang Kali menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda.

Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

3 Comments to “Pentingnya Penjagaan Kulit Dari Dalam Dan Luar Agar Sentiasa Cantik”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam