kesihatan wanita

Satu Perkara Yang Buat Sesiapa Sahaja Jatuh Hati pada Esp

Ramai yang suka dengan Esp. Wanita dan lelaki tanpa terkecuali. Mengapa ramai orang yang suka dengan Esp? Apa yang buatnya begitu istimewa dan kehadirannya amat dinanti kan setiap hari? Jom kita ketahui rahasia disebalik Esp ini.

Esp sudah pasti mengandungi jenis asam amino yang lengkap dan tak boleh dihasilkan oleh tubuh badan kita sendiri. Esp juga adalah jenis soya Non GMO yang baik untuk hormon kita. Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan ISOFLAVONES yang fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolesterol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung.

esp-soya-non-gmo
Esp soya Non GMO

Bagi anda yang memiliki parut dan juga jerawat, Esp sangat baik untuk memudarkan dan menghilangkan parut. Juga membantu anda yang inginkan tenaga segera. Membantu sesiapa sahaja yang alami masalah kesuburan dan membuat kulit halus, gebu dan berseri. Tambahan bonus untuk wanita yang inginkan payudara anjal, jangan tinggalkan mengambil Esp ini. Memang terbaik untuk anda.

Inilah keistimewaan Esp yang tak boleh kita dapatkan daripada mana-mana produk dipasaran. Jadi anda yang belum rasai kehebatan Esp, jangan tunggu lagi dapatkannya segera.

esp-shaklee
Secawan Esp setiap hari buat anda sihat dan cantik

 

Anda boleh mendapatkan Esp disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Esp

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami Pengedar Shaklee Batang Kali menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda.

Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam