tsunami shaklee

Set Terlaris Yang Paling Diminati Customer Ketika Ini

Set Killer Yang Banyak Di Minta Customer

Dalam banyak-banyak set yang kami jual, Set berpantang adalah set yang paling laris setakat ini. Set ini banyak diminati oleh ibu-ibu yang akan berpantang dan bersalin. Selain untuk berpantang, set ini juga baik diamalkan oleh mereka yang nak susu badan meriah dan  melimpah untuk si baby. Bukan setakat itu sahaja, si ibu akan rakan tubuh badan lebih bertenaga dan juga sihat.

set-berpantang

Set ini adalah paling banyak diminta oleh customer saya disamping set kurus awesome dan juga set mengandung. Saya rasa amat selesa dalam memberikan konsultasi kepada customer kerana saya sendiri juga mengamalkan set ini. Begitu banyak manfaat yang kita boleh dapat dari set berpantang ini. Set berpantang ini juga boleh menjadi set mengandung.

Dengan mengamalkan set berpantang ini anda akan lebih bertenaga, ceria dan juga mempercepatkan luka kering dan sembuh luar dan dalam. Baby pun akan sentiasa nyaman kerana susu badan ibu lebih bernutrisi dan meriah untuk baby.

Penjagaan tubuh badan amatlah penting untuk ibu selepas bersalin. Dengan set berpantang ini ibu akan rasakan perbezaan yang amat kentara bila mengamalkan set berpantang ini. Anda boleh menghadiahkan set berpantang ini kepada adik, kakak, atau saudara mara, kawan-kawan  yang lain yang akan berpantang tak lama lagi agar tubuh badan mereka sihat, bertenaga dan ceria selama berpantang.

Bagi anda mommies di luar sana yang masih tercari-cari set berpantang yang awesome. Jangan segan-segan untuk terus menghubungi saya. Tentunya konsultasi terbaik untuk anda. Pelbagai pakej boleh anda dapatkan dan kami boleh aturkan yang sesuai untuk anda.

Anda boleh mendapatkan Set Ibu Berpantang Disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Set Ibu Berpantang

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami Pengedar Shaklee Batang Kali menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda.

Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

2 Comments to “Set Terlaris Yang Paling Diminati Customer Ketika Ini”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam