tsunami shaklee

Soya Esp Bukan seperti Soya Kebanyakan Di Pasaran

Hampir Setiap pagi Esp merupakan hidangan wajib bagi saya. Ibu menyusui kan lebih perlukan tenaga dan juga nutrisi untuk menampung keperluan gizi ibu dan bayi yang disusui. Juga Esp berguna untuk membantu penyusuan berjalan dengan lancar. Sudah tentu Esp banyak manfaatnya untuk ibu menyusui dan juga berpantang.

Esp juga terbuat daripada soya. Tetapi Esp terbuat dari  soya Non GMO. Yang selamat untuk dikonsumsi. Esp berbeza dengan kebanyakan soya diluar sana. Kerana Esp terbuat dari soya non GMO yang mana ianya di proses pada kadar suhu yang rendah. Tambahan pula setiap 1 tin (850g) dihasilkan daripada 30 kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

esp-shaklee

Esp merupakan satu-satunya produk dipasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino yang penting yang tak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat usia tua dan muda. Manakala kandungan Indeks Glisemik yang rendah iaitu 39, menjadikannya sangat sesuai untuk pengidap kencing manis.

Tentunya sangat selamat untuk kita mengambil Esp berbanding dengan produk soya yang lain dipasaran yang mungkin bukan termasuk kepada Soya Non GMO yang sangat berbahaya sekali kepada kesihatan. Jadi buatlah pilihan bijak dengan memilih Esp Soya Non GMO  yang selamat untuk dikonsumsi.

esp

Anda boleh mendapatkan Esp disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Esp

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami Pengedar Shaklee Batang Kali menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda.

Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

2 Comments to “Soya Esp Bukan seperti Soya Kebanyakan Di Pasaran”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam