tsunami shaklee

Tetap Sihat dan Bebas Lemak, Kolesterol Jahat Meskipun Banyak Hadiri Rumah Terbuka

Wah gembiranya berhari raya bersama keluarga, jumpa keluarga, kawan-kawan dan semua orang. Pergi rumah atok makan, pergi rumah makcik makan, pergi rumah pak lang makan. Makan-makan sahaja laa kita raya ni. Tapi nak kena jaga makan juga, kalau asik makan, berat badan pasti akan naik mendadak dan diet tak kemana. Lepas raya jadi si tembam pulak, camne ni nak buat…????

Ada caranya yang paling sesuai untuk kita tetap kurus sihat di hari raya, kan kita ada set buang kolesterol dan lemak jahat..set ini boleh membantu kita untuk pecah, bakar dan buang kolesterol yang ada dalam badan dan juga tak bagi lemak jahat tu masuk dalam badan kita. Kena ingat juga kesihatan itu penting, jadi jangan sampai kita leka berhari raya sampai kesihatan kita terabai.

Set buang kolesterol ni bagus untuk jantung, kulit dan juga melawaskan pembuangan kita. Jadi tak risau lagi nak beraya makan sana-sini, sebab ada set buang kolesterol yang membantu. Jadikan hari raya kita, hari raya yang bermakna bersama keluarga. Jangan makan berlebihan di rumah terbuka dan juga tetap menjaga kesihatan. Pilihlah makanan yang sihat dan kurang lemak.

set-buang-kolesterol

Mencegah lebih baik daripada mengobati. Selamat berhari raya untuk semua…..
Anda yang nak dapatkan set buang kolesterol ni, jangan segan-segan untuk menghubungi kami ya..

Anda boleh mendapatkan Set Buang Lemak disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Set Buang Lemak Dan Kolesterol

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami Pengedar Shaklee Batang Kali menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda.

Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam