Istimewa Vivix

Kisah Pesakit Barah Payudara Yang Pulih Dengan Rawatan Resveratrol

Barbara disahkan mempunyai kanser payudara pada Oktober 2006. Untuk merawat penyakitnya Barbara mencuba pelbagai rawatan. Diantaranya juga menjalani pembedahan pembuangan ketumbuhan di payudaranya dan menjalani kemoterapi.

breast-cancer
breast cancer

Selepas membuat kemoterapi, beliau mula mengambil Vitamin Shaklee seperti Nutriferon, Vitalea, Ostematrix, dan juga Vita C Plus. Kemudian beliau juga amalkan Vivix selama 6 bulan sebelum pemeriksaan terakhirnya. Tak disangka-sangka hasil pemeriksaan itu, Physian memaklumkan bahawa result darahnya sangat bagus.

set-kanser
Set Yang diambil Barbara

Dan Barbara bertanya kepada doktor apa yang patut dibuatnya agar kansernya tak berulang. Doktor hanya kata belum ada lagi cara dan mereka sedang mengkaji satu substance yang dipercayai mampu merawat kanser dan mengelakkan ianya daripada berulang. Mereka memperuntukkan geran sebanyak 1 juta dolar untuk kajian tersebut. Dan kajian substance yang mereka kaji adalah RESVERATROL.

Jadi Barbara memberitahu doktor yang dia memang mengambil RESVERATROL dari VIVIX. Doktor amat terkejut kerana Barbara antara orang pertama yang berjaya membuktikan keberkesanan Resveratrol ini. Jadi pada anda yang ada penyakit kanser atau ada orang tersyaang disekeliling anda yang alami kanser, jangan putus harapan. Anda boleh mencuba VIVIX untuk ikhtiar mengatasi masalah kanser ini daripada berulang.

kisah-penderita-barah-payudara
Kisah penderita barah payudara

Istimewa sekali Vivix ini kerana salah satu kandungannya  adalah anggur Muscadine yang sangat berkhasiat.  Satu kajian yang diterbitkan dalam “Journal of Agricultural and Food Chemistry” mendapati yang anggur muscadine adalah sumber terbaik elllagic acid. Ellagic acid mampu untuk menyekat penghasilan sel kanser (menurut American Institute of Kanser Reseach). Anggur muscadine juga mengandungi 2kali ganda lebih vitamin C. Hidangan 35 biji anggur muscadine memberikan 14 miligram antioksidan atau 25% nilai harian yang dicadangkan untuk diet 2.000 kalori.

Diantara Testimoni Pengguna Vivix selain Barbara yang berjaya bebas daripada kanser payudara, diantaranya iaitu :
Testimoni 1.
Pengakuan Doktor yang menangani pesakit yang alami breast lump mengecil dari 50 sen kepada 5 sen.
Pesakit saya dia ada breast lump dan suspek barah payudara, dia menolak treatment di hospital dan dia mencuba Vivix. Hampir 2 bulan dia amalkan Vivix, breast lump dia bersaiz duit syiling 50 sen lama menjadi saiz 5 sen duit syiling, alhamdulillah bacaan darah pun cantik.
testimoni-vivix-kanser-payudara
saiz breast lump menjadi mengecil
Testimoni 2.
Mak su ada kanser payudara, keduanya belah kiri dan kanan. Selepas dia amalkan Vivix dalam sebotol dan pergi cek sebelah dah hilang, tinggal sebelah je lagi ada tapi tak teruk sangat dah. Doktor tanya makan apa dan dia bagi tahu ambik Vivix, doktor suruh teruskan dan doktor pun puji Vivix bagus.

testimoni-vivix-untuk-bebas-kanser-payudara

Begitu bagus manfaat Vivix untuk atasi masalah kanser ini. Anda di luar sana yang hadapi maslaah ini, jangan segan dan jangan tunggu lagi. Dapatkan Vivix segera untuk rawatan dan bantu anda. Lebih baik mencuba daripada tidak sama sekali. Kesihatan anda adalah yang paling utama.

Anda boleh mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kamiuntuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi,hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam