Kurus Sihat Tanpa Lemak Jahat

Keperluan Membuang Toksik Dalam Badan Agar Terhindar Dari Pelbagai Penyakit

Tahukah anda mungkin kita tak menyedari bahawa toksik sudahpun menimbun dalam badan kita. Kegiatan dan aktifiti seharian  menjadi tergendala kerana gangguan toksik ini. Pemakanan yang tak sihat akan menjadi penyebab lemak jahat dan juga toksik berbahaya bertimbun didalam tubuh badan. Anda boleh bayangkan bagaimana keadaan kita jika badan penuh dengan kotoran yang lama kelamaan menjadi pelbagai penyakit yang mengancam nyawa.

atasi-perut-buncit
Risiko banyak toksik dalam badan

Banyak masalah yang akan kita hadapi apabila tubuh badan kita banyak mengandung kotoran dan juga toksik. Selain kurangnya kinerja badan dalam aktifiti seharian, kesihatan kita tentunya menjadi semakin tak menentu. Banyak tanda yang kita boleh lihat untuk mengetahui banyaknya toksik dalam badan kita. Diantaranya ciri yang kita boleh lihat pada mata. Mata merupakan isyarat yang baik untuk menandakan toksik dalam badan kita.

Berikut ini kami berikan klu kepada anda tanda toksik banyak dalam mata. Diantaranya iaitu :

MATA (Bertindak balas dengan keadaan hati).

mata
mata
  • Keluar tahi mata : Fungsi hati lemah, pembuangan toksin sedang berlaku. Ini juga menunjukkan badan mengandungi asid berlebihan.
  • Mata menjadi merah : Hati mengandungi paras toksin yang tinggi. Mata menjadi merah menandakan badan kita sedang dalam proses pembuangan toksin.
  • Mata menjadi kabur : Sering berlaku pada waktu pagi. Menandakan proses penyeimbangan hati sedang berlaku.
  • Keluar air mata : Gangguan emosi yang bersangkut dengan hati atau bebanan kerja.
  • Ketegangan mata dan kelopak : Tekanan perasaan kerana tidak puas hati atau bebanan yang berat.

Jika berlaku seperti ini maknanya anda kena detox untuk buang toksin dalam badan. Anda harus bertindak segera untuk mengatasi masalah ini. Ada cara yang mudah untuk anda boleh lakukan dan cara ini tanpa melibatkan bahan kimia dan juga selamat untuk anda. Anda boleh mengatasinya dengan detox tubuh badan anda dengan set vitamin terpilih untuk bantu anda buang, pecah dan bakar lemak dan kolesterol jahat dalam tubuh badan anda.

set-detox-shaklee
Set Detox

Cadangan vitamin yang boleh anda ambik untuk detox  diantaranya iaitu Vivix, Dtx Complex, Herb Lax, Pepperminth Ginger Plus dan Alfalfa Complex . Set ini akan bertindak pantas untuk membantu anda buang toksik dalam badan anda. Tentunya anda harus mengamalkan makanan yang sihat dan seimbang serta bersenam disamping mengamalkan Set detox ini.

Selepas kita buat detox ini, badan akan terasa lebih sihat dan bertenaga. Detox memang banyak manfaatnya untuk kesihatan kita. Jika anda belum pernah buat detox sebelum ni, jangan ragu untuk buatnya mulai hari ini.

Anda boleh mendapatkan Set Detox disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Set Detox

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kamiuntuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Hubungi kami untuk dapatkan maklumat lanjut dan info set detox mana yang bersesuaian dengan anda.

Sms/whatsapp/ call
0176281787

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam