Kesihatan Kanak-kanak

Makanan Tambahan Yang Digemari Si Manja Untuk Membesar Dengan Sihat Dan Cemerlang

Selain menjual kepada orang ramai, kami sekeluarga pun turut mengamalkan produk shaklee ini. Seisi keluarga wajib mengambil bahagian masing-masing. Tak ketinggalan si kakak Rania dan adik Humairah yang suka sangat dengan set kanak-kanak ini.
Set kanak-kanak ini bantu mereka lebih aktif dan juga elakkan masalah kesihatan seperti demam, selsema dan juga masalah susah nak makan.

Satu lagi, set ini baik untuk kecerdasan minda kanak-kanak, 1 capsule Omega Guard bersamaan dengan 120 mg kandungan DHA. Sangat baik untuk perkembangan otak agar cemerlang dan minda yang kuat untuk pembelajaran mereka.

set-kanak-kanak-cerdas
Set kanak-kanak sihat dan pintar

Bagi kanak-kanak yang alami asthma dan masalah kulit seperti ekzema, set ini amat baik untuk atasi masalah tersebut. Kanak-kanak yang hiperaktif pun boleh ambik set ini. Kadang si manja ada yang alami sembelit, dengan mengambil set ini anak akan membuang dengan baik tanpa harus menahan sakit sembelit.

Set ini tahan lama juga, dan jimatkan wang anda. Apapun untuk orang tersayang pasti kita akan tunaikan, betul kan ? yang penting kesihatan anak-anak terjamin dan membesar dengan sihat dan cemerlang.

tembikai-disukai-kanak-kanak
kanak-kanak ceria

Kami dah berikan set kanak-kanak pintar untuk buah hati kami. Anda bagaimana ? jika anda berminat nak cuba berikan set ini kepada anak-anak anda, jangan segan untuk menghubungi kami untuk dapatkannya. Dapatkan konsultasi terbaik untuk anda.

Bagi anda yang duduk berhampiran area Batangkali, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu dan juga Genting Highland sekitarnya, boleh terus menghubungi kami untuk dapatkan layanan Cash On Delivery (COD) untuk anda. Kami akan terus menghantar pesanan anda terus ke depan pintu rumah anda. Sudah tentu konsultasi yang diberikan terbaik untuk anda semua. Jadi jangan segan-segan untuk menghubungi kami segera.

Bagi anda yang tinggal berjauhan kami sedia memberikan layanan penghantaran melalui pos dan kurir yang sudah kami lantik. Penghantaran seluruh Malaysia.

Anda boleh mendapatkan Set Kanak- Kanak sihat dan Pintar disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Set Kanak-Kanak Sihat dan Pintar

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

2 Comments to “Makanan Tambahan Yang Digemari Si Manja Untuk Membesar Dengan Sihat Dan Cemerlang”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam