Istimewa Vivix, Semua Tentang Shaklee

Pentingnya Mengambil Vivix Sebagai Makanan Tambahan Sehari-hari Agar Lebih Sihat

Pagi ini saya agak sedikit terharu dengan perbualan didalam group. Dalam perbualan pagi ini, ayah saudara dari kawan kami disahkan mengidap kanser sel. Sungguh terkejut dan memang diluar jangkaan.

Tiada tanda-tanda yang memperlihatkan pakcik dari kak Jue mengidap kanser sel selama ini. Tiba-tiba doktor sahkan pakcik kak Jue dah alami kanser tahap 4. Memang diluar dugaan.

Bila kita dengar berita seperti ini membuat lan kita jadi insaf dan berniat nak hidup sihat dan amalkan kehidupan yang seimbang. Pada hakikatnya kita sering mengamalkan kehidupan yang serba pantas dan cepat. Tidak memperdulikan kesihatan sama sekali. Yang penting keinginan kita terpenuhi.

Contoh sahaja pilihan menu makanan setiap hari yang tak sihat selalu menjadi pilihan. Dan kita sendiru pun sedar yang senaman di perlukan agar metabolisme tubuh boleh berjalan lancar. Tapi kita pun malas nak lakukannya. Orang kata cakap sahaja senang tapi nak buat tu susah sekali.

Sama halnya dengan pengambilan sayur-sayuran, buah-buahan dan juga mengelakkan daripada mengambil makanan siap saji. Semua ini kadang kita anggap sepele dan jarang kita perhatikan amalan sihat kita sehari-hari. Penyakit akan menggorogoti tubuh badan kita dengan senyap tanpa kita sedari.

Oleh itu marilah kita sama-sama berubah dan kembali kepada ke kehidupan yang sihat dan seimbang dengan mengamalkan pelbagai amalan yang baik untuk kesihatan kita. Tambahan lagi marilah kita amalkan pengambilan makanan kesihatan yang boleh membantu kita lebih sihat dan bebas daripada pelbagai jangkitan penyakit.

Salah satu amalan yang boleh kita lakukan iaitu mengambil Vivix setiap hari untuk bantu kita lebih sihat. Vivix mengandungi anggur muscadine yang berkhasiat dan bantu melawan serangan radikal bebas dan pelbagai jangkitan dan kuman. Anggur muscadine mengandungi bahan yang merupakan antioksidan tinggi. Ianya juga kaya dengan resveratrol yang bertindak 15 kali ganda lebih baik daripada resveratrol biasa.

Vivix sangat senang diambil. Hanya perlu 1 sudu setiap malam dan tidur. Dan anda akan dapat menikmati kesannya sepanjang hari. Pelbagai ramuan semulajadi di dalam Vivix. Ianya akan bantu untuk memulihkan sel-sel yang telah rosak dan juga menggantikannya dengan yang baru. Jadi jangan lewatlan keistimewaan Vivix untuk anda.

Anda boleh dapatkan Vivix untuk bantu atasi masalah kronik seperti darah tinggi, kencing manis, stroke, gout, vertigo, kanser, tumor, masalah kesuburan, scabies, sopak, masalah keeanitaan, prostat dan juga masalah berat badan berlebihan. Pelbagai manfaat Vivix untuk kesihatan tubuh badan kita.

Anda boleh berikan Vivix untuk ayah ibu dikampung mahupun berikannya kepada pasangan hidup anda agar semua yang tersayang sihat dan menawan. Vivix tidak mengandungi bahan kimia ianya ialah semulajadi dan selamat untuk kesihatan kita.

Jadi jangan tunggu lagi, dapatkan Vivix anda hari ini.

Anda boleh juga mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian. Hubungi kami di talian dibawah ini untuk pertolongan belian mahupun info dan maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

Pn. Nila/ En. Firdaus

SID PRO Anda ( ID 1125663)

SMS/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Gombak, Batu Caves, Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Jom segera hubungi kami dinombor talian yang tertera di atas.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

2 Comments to “Pentingnya Mengambil Vivix Sebagai Makanan Tambahan Sehari-hari Agar Lebih Sihat”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam