kesihatan suami isteri

Set Vitamin Yang Patut Dicuba Pasangan Suami Isteri

Dalam melayari bahtera rumah tangga, sudah semestinya pasangan suami isteri menginginkan adanya penyeri kehidupan mereka dengan lahirnya cahaya mata putera-puteri sholeh yang akan melengkapkan kehidupan mereka. Kelahiran cahaya mata sudah tentu di tunggu-tunggu oleh semua ahli keluarga dan juga pasangan sendiri.

Anak anugerah yang maha kuasa

Namun tidak semua pasangan suami isteri yang mendapatkan cahaya mata dengan cepat. Adakalanya mereka agak lambat menimang cahaya mata. Sesetengah daripadanya ada yang sekian lama berkahwin tapi belum juga dikaruniai cahaya mata. Sudah pelbagai cara dilakukan agar mendapatkan cahaya mata sesegera mungkin tapi apakan daya semua itu tak juga kunjung tiba.

Mungkin kerana pekerjaan yang terlalu banyak dan padatnya kegiatan anda, menjadikan anda semakin letih dan kepenatan. Ini adalah salah satu sebab mengapa wanita dan lelaki alami kekurang suburan dan lambat mendapatkan cahaya mata. Mungkin juga faktor kesihatan yang tak mengijinkan untuk mendapatkan zuriat. Banyak sebab yang mendukung sehingga lambat untuk mendapatkan cahaya mata.

Bagi anda yang nak cahaya mata, disarankan untuk hidup secara seimbang dan sihat. Makan makanan yang bermutu dan jauhi makanan siap segera. Juga perlunya menjalankan senaman agar tubuh badan sentiasa sihat dan berrenaga. Tambahan pentingnya untuk anda mengambil makanan tambahan seperti vitamin untuk meningkatkan lagi kesihatan tubuh badan anda. Elakkan daripada tekanan dan juga kemurungan. Kerana ianya tak baik untuk memulai kehamilan. Dekatkan diri anda kepada Allah sentisa berpikiran positif dan berserah kepada Allah.

Untuk pengambilan makanan tambahan, kaknil sarankan kepada anda untuk dapatkan Set Hamil Awesome untuk mempertingkatkan lagi kesihatan anda. Untuk isteri boleh mengambil B complex, Gla Complex dan Esp. 3 serangkai ni bagus untuk anda yang nak mencuba hamil. Sedangkan suami pulak boleh mengambil B Complex dan Vita E untuk makanan tambahan anda. Jika anda nak tambahan yang lebih baik boleh mengambil Vivix bersama-sama. Vivix bantu lebih baik daripada anggur biasa.

Produk ini daripada shaklee, dan tiada mengandungi bahan kimia dan selamat untuk diamalkan setiap hari. Jangan sampai anda ketinggalan untuk mendapatkannya.

Set Cepat Hamil

Hubungi kaknil untuk info dan maklumat lanjut. Konsultasi terbaik untuk anda.

Anda boleh juga mendapatkan Set Subur Suami Isteri Disini. 

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian. Hubungi kami di talian dibawah ini untuk pertolongan belian mahupun info dan maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

Pn. Nila/ En. Firdaus

SID PRO Anda ( ID 1125663)

SMS/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Gombak, Batu Caves, Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam