Istimewa Vivix

Vivix Bantu Kurangkan Kesakitan Sendi Dan Lutut

Dalam kehidupan sehari-hari tentu ada kalanya kita alami sakit sendi atau lutut kerana terjatuh mahupun terseliuh. Tapi  kalau tak pernah ada kecederaan serius ketika bersukan atau alami kemalangan pada waktu muda remaja, tentu kita  jarang dapat masalah sakit sendi lutut. Berbeza dengan warga emas atau dah lanjut usia yang selalu alaminya.

Sakit lutut dan sendi

Apabila semakin meningkatnya usia, kita akan mudah terdedah dengan masalah sakit sendi lutut. Adakalanya kita mengalami sakit di persendian mahupun area lutut. Sering terjadi kesakitan dan juga keradangan. Masalah ini selalu terjadi mungkin juga disebabkan oleh masalah kesihatan seperti arthritis yang menyebabkan terjadinya pembengkakan pada sendi. Hal ini boleh juga terjadi dikeranakan oleh tabiat pemakanan yang kita lakukan setiap hari. Juga cara hidup kita.

Penyebab lainnya juga terjadi disebabkan oleh faktor usia yang meningkat. Kekurangan bendalir yang boleh menyebabkan pergeseran yang boleh menyakitkan. Faktor lainnya boleh juga dikeranakan oleh berat badan yang berlebihan sehingga memaksa untuk tubuh kita menahan berat badan yang tidak sepatutnya. Dan tentunya ini akan memberikan tekanan kepada sendi.

sakit lutut dan sendi berbahaya jika dibiarkan

Kebanyakan daripada kita mengatasi kesakitan dengan mengambil ubat tahan sakit. Tetapi ubat tahan sakit juga tentunya akan ada efek samping jika kita mengambilnya terlalu kerap. Dan untuk jangka masa panjang ianya boleh sahaja berpengaruh kepada buah pinggang dan organ lainnya. Banyak cara dilakukan untuk mengatasi sakit sendi ini. Kadang dengan uruttan mahupun dengan terapi. Tidak kurang juga mereka yang sakit sendi mengambil makanan tambahan untuk membantu mengurangkan kesakitan dan meredakannya.  Contohnya sahaja pengambilan makanan tambahan seperti Vivix yang baik untuk sendi dan lutut. Vivix baik untuk kesihatan dan juga anti radang.

Vivix istimewa

Kenapa Vivix?

Vivix mengandungi anthocyanin (sejenis antioksidan yg kuat) yang boleh bertindak membantu mengatasi masalah keradangan dan juga baik untuk kesihatan tubuh badan keseluruhan. Vivix mengandungi bahan yang istimewa dan manfaatnya yang luar biasa.

Vivix bebas bahan kimia dan terbukti keberkesananya. Vivix melewati tahap ujian oleh saintis dunia dan merupakan minuman botanik yang baik untuk kesihatan dan kecantikan. Anti aging dan memperlambatkan penuaan.

Dapatkan Vivix untuk anda dan orang tersayang. Vivix bukan ubat tetapi ianya boleh bantu anda lebih bertenaga dan mengurangkan keradangan. Sudah tentu kita memilih makanan tambahan yang bebas daripada bahan kimia dan juga selamat untuk kita konsumsi. Untuk anda yang mempunyai masalah sakit sendi dan lutut, Vivix pilihan terbaik dan anda jangan ragu untuk mengamalkannya setiap hari untuk kesihatan anda.

vivix membantu melegakan kesakitan

Kak Nila boleh menyediakan Vivix untuk anda. Jangan lepas kan peluang untuk dapatkan Vivix hari ini. Caranya mudah sahaja untuk dapatkan Vivix ini. Hubungi nombor talian yang tertera di bawah untuk menghubungi kak Nila untuk dapatkan Vivix ini. In sha Allah kak Nila akan hantarkan Vivix untuk anda. Vivix sentiasa ready stok untuk anda. Jangan segan untuk menghubungi kak Nila untuk dapatkan Vivix. Konsultasi terbaik untuk anda yang akan kak Nila berikan. Jadi jangan tunggu lagi, hubungi sekarang ya.
Anda boleh juga mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian. Hubungi kami di talian dibawah ini untuk pertolongan belian mahupun info dan maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

Pn. Nila/ En. Firdaus

SID PRO Anda ( ID 1125663)

SMS/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Gombak, Batu Caves, Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam