kesihatan wanita

Atasi Masalah Kesuburan Wanita Dengan Cara Yang Mudah Dan Selamat

Dewasa ini, ramai wanita yang alami masalah kesuburan. Tidak sedikit dari mereka yang berusaha gigih untuk mendapatkan kesihatan dan juga dapat menimang cahaya mata. Apa yang menyebabkan wanita menjadi tidak subur hingga susah untuk mendapatkan anak? apakah hal ini dapat diatasi dengan baik dan apa yang harus kita lakukan?

Ketidaksuburan

Ramai yang alami masalah ini, tetapi mereka tidak menganggap hal ini begitu serius hingga kadang ada yang membiarkannya begitu sahaja. Ada sebahagian mereka tidak memeriksakan diri ke doktor kerana malu dan ada juga yang menyerah begitu sahaja. Ramai wanita yang bermasalah dengan berat badan dan ini adalah salah satu faktor wanita untuk mempunyai risiko ketidaksuburan.

Anda yang mempunyai berat badan, sepatutnya mengambil langkah untuk menurunkan berat badan anda dan buat sesi detox untuk membersihkan tubuh badan daripada parasit mahupun lemak jahat didalam badan. Hal ini penting untuk tubuh badan kita boleh sihat dan tahap ketidak suburan akan berkurang.

Vivix membantu wanita dalam ketidaksuburan

Kandungan Resveratrol Di Dalam Vivix

Kesuburan memang menurun mengikut usia kita. Seawal 32 tahun wanita akan menurun tahap kesuburannya. Apabila anda adalah wanita yang rajin mengambil antioksidan maka kemungkinan tubuh badan anda terdedah dengan radikal bebas adalah sedikit. Radikal bebas ni bahaya dan boleh menjejaskan tingkat kesuburan seorang wanita. Semakin sering kita terdedah dengan radikal bebas, maka semakin menurun tahap kesuburan kita.

Oleh itu ada baiknya kita sentiasa amalkan antioksidan seawal usia mulai 30 tahun keatas untuk menjaga tubuh badan kita sentiasa terhindar daripada radikal bebas. Untuk anda yang tercari-cari sumber antioksidan yang palig baik, anda boleh mengambil Vivix sebagai makanan tambahan anda. Vivix adalah sumber antioksidan yang tinggi dan juga sangat bagus untuk mengatasi masalah kesuburan.

Vivix

Didalam kandungan Vivix ada Resveratrol. Fungsi resveratrol didalam Vivix iaitu membantu memelihara sel telur yang tak matang dan memanjangkan tempoh kesuburan. Jika anda rajin mengambil Vivix maka tingkat kesuburan anda akan semakin baik. Bukan setakat bagus untuk bantu atasi masalah kesuburan, Vivix pun bagus untuk menjadikan anda awet muda dan mempunyai kulit yang cantik. Nak awet muda bukan dalam masa seminggu, tetapi ianya bertahap. Anda boleh buktikannya sekarang, ambil Vivix hari ini dan berterusan sehingga 5 Tahun, anda akan rasakan hasilnya kemudian.

Resveratrol ini sering dikatakan sebagai ibu kepada antioksidan. Oleh itu keberkesanannya amatlah bagus. Apabila anda mempunyai masalah tak subur dan masalah kewanitaan, jangan segan untuk amalkan Vivix sebagai makanan tambahan harian anda.

Ramuan Vivix

Kerosakan Pada Mitokondria

Mitokondria adalah pusat tenaga sel. Bila sel ini rosak, sel akan kehilangan tenaga dan bila ini terjadi maka akan berdampak kurang baik pada kesuburan telur. Telur memerlukan tenaga untuk menjalankan proses persenyawaan. Kalau mitokondria lemah, mka tak mustahil akan berdampak pada kesuburan.

Resveratrol membantu kita untuk meningkatkan tenaga mitokondria dan membantu ovum untuk split pasa saat proses persenyawaan. Jadi bila kita mengambil antioksidan tinggi dengan konsisten, maka mitokondria akan semakin bertambah dan banyak. Jadi bila bertambah, energi makin banyak dan ovum akan split dengan baik dan lancar.  Jadi keperluan resveratrol ini sangat diperlukan untuk tubuh badan kita.

Jadi sangat bagus sekali manfaat Vivix ini untuk tubuh badan kita untuk menghasilkan tenaga dan juga membantu kesuburan wanita. Jangan anda berlengah lagi, dapatkan Vivix untuk anda hari ini.

Anda boleh mengambil Vivix untuk mencuba berikhtiar dan konsisten setiap hari. Dapatkan Vivix hari ini juga, jangan cemas dan jangan ragu dimana harus mendapatkan Vivix. KakNil boleh menyediakan Vivix untuk anda. Jangan lepas kan peluang untuk dapatkan Vivix hari ini. Caranya mudah sahaja untuk dapatkan Vivix ini.

Dapatkan Vivix Disini

Hubungi nombor talian yang tertera di bawah untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Vivix ini. In sha Allah kakNil akan hantarkan Vivix untuk anda. Vivix sentiasa ready stok untuk anda. Jangan segan untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Vivix. Konsultasi terbaik untuk anda yang akan kakNil berikan. Jadi jangan tunggu lagi, hubungi sekarang ya.

Anda boleh juga mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian. Hubungi kami di talian dibawah ini untuk pertolongan belian mahupun info dan maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

Pn. Nila/ En. Firdaus

SID PRO Anda ( ID 1125663)

SMS/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Gombak, Batu Caves, Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

*Vivix adalah vitamin bukan ubat walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulihkan penyakit kritikal.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam