Istimewa Vivix

Beza Vivix Dengan Minuman Kesihatan Lain Di Pasaran

Vivix belakangan ini dah menjadi buah bibir. Ramai orang tergilakan Vivix, bukan kena bomoh, tapi kerana kualiti dan juga rahasia Vivix yang buat orang jatuh cinta bagai pandang pertama. Vivix bagaikan sirap magic yang sangat memukau di kalangan customer saat ini. Apa yang hebat sangat dengan Vivix ni?

Vivix

Apa beza Vivix dengan minuman kesihatan lain?

Tentu berbeza dan sangat banyak bezanya. Jom kita ketahui serba sedikit tentang Vivix ni. Minuman Vivix mengandungi bahan-bahan organik yang semulajadi dan istimewa lagi berkualiti tinggi, Vivix mengandungi Anggur Muscadine yang susah untuk dijumpai dan juga merupakan anggur bersize besar sebesar bola golf. Terdapat juga puprle carrot, European Elderberry dan juga Polyganum cuspidatum dalam campuran Vivix.

Vivix juga kaya dengan resveratrol yang 15 kali ganda lebih kuat daripada resveratrol biasa. Resveratrol membantu memperbaiki sel yang rosak dan memperbaiki nya sampai ke tahap sel/DNA.  Vivix juga tiada bahan kimia di dalamnya, tiada bahan pengawet dan juga bebas daripada perasa.

Vivix sudah dipatenkan oleh Shaklee

Vivix telah pun dipatenkan dan tidak boleh ditiru oleh pihak ketiga. Vivix juga telah diuji oleh barisan saitis dunia yang berpengalaman dan ada landmarkstudy yang telah dibuat. Vivix kaya antioksidan dan ianya mengandungi nilai ORAC yang sangat tinggi. Orac adalah Oxygen radical absorbance capacity yang digunakan untuk mengukur kadar antioksidan sesuatu bahan. Malah pengambilan Vivix selama 30 hari sama dengan jumlah resveratrol di dalam 3,000 gelas wine merah. 1 sudu teh Vivix pula bersamaam dengan jumlah resveratrol di dalam 100 gelas wine merah.

Banyak sangat keistimewaan Vivix untuk kesihatan kita yang tak boleh kita dapatkan daripada produk lain. Memang berbaloi jika kita amalkan Vivix setiap hari untuk kesihatan kita dan orang tersayang. Terlalu banyak khasiat dan manfaat Vivix untuk kesihatan kita. Jika anda nak dapatkan lebih lagi info dan maklumat lanjut, anda boleh terus menghubungi kaknil. Jangan segan dan jangan malu. In sha Allah kaknil akan membantu.

Istimewa Vivix

Hubungi nombor talian yang tertera di bawah untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Vivix ini. In sha Allah kakNil akan hantarkan Vivix untuk anda. Vivix sentiasa ready stok untuk anda. Jangan segan untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Vivix. Konsultasi terbaik untuk anda yang akan kakNil berikan. Jadi jangan tunggu lagi, hubungi sekarang ya.

Anda boleh juga mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian. Hubungi kami di talian dibawah ini untuk pertolongan belian mahupun info dan maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

Pn. Nila/ En. Firdaus

SID PRO Anda ( ID 1125663)

SMS/ whatsapp +60176281787

KakNil Jual Vivix

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Gombak, Batu Caves, Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

*Vivix adalah vitamin bukan ubat walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulihkan penyakit kritikal.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam