Semua Tentang Shaklee

Istimewa Vivix Untuk Mak Ayah Agar Sentiasa Sihat Bertenaga

Sebagai anak sudah semestinya kita nak kedua orang tua kita sentiasa berbahgia sihat dan juga ceria. Bayangkan mereka menjaga kita sedari kita kecik belum tahu apa-apa sampai menjadi insan yang mengerti dan boleh lakukan apa sahaja seperti sekarang ini.

Apa kata kita berbakti kepada mereka dan pastikan mereka sentiasa ceria dengan hidup yang sihat dan berbahgia. Kaknil ada satu cara untuk bantu anda semua agar dapat bantu ibu bapa sentiasa ceria dan sihat. Kita boleh bagi Vivix untuk mereka. Bagi sebotol Vivix untuk mak dan ayah setiap bulan sebagai makanan tambahan mereka.

Vivix bantu mereka lebih cergas dan sihat, membantu mengelakkan daripada terkena pelbagai penyakit dan jangkitan. Vivix senang untuk diambik dan minum. Tak payah susah payah untuk mengambilnya. Cukup telan 1 sudu teh setiap hari. In sha Allah mereka akan rasakan kesan yang baik sepanjang hari.

Vivix juga bantu untuk membantu kesihatan tubuh badan agar sentiasa terhindar daripada serangan radikal bebas. Vivix mengandungi antioksidan dan juga kaya dengan Resveratrol yang mampu melindungi kita dari pelbagai jangkitan penyakit. Vivix istimewa kerana mengandungi anggur muscadine dan juga pebagai kandungan botani lainnya yang sangat istimewa dan bermutu tinggi.

Mak ayah kita semakin tua dan semakin kehilangan keanjalan kulit dan juga kolagen. Berikan Vivix untuk bantu mereka sihat dan memiliki kulit yang cantik dan juga bagus untuk kesihatan sendi dan otot. Mak ayah yang sukar untuk sholat berdiri, memang sesuai bagi Vivix ni.

Jangan segan untuk dapatkan Vivix hari ini dan berikannya kepada maka ayah anda. Memang berbaloi untuk kita belikan Vivix untuk mereka. Vivix selamat diambik dan tiada bahan kimia. Konsisten setiap hari dan anda akan alami perbezaan yang amat kentara.

Kalau anda nak dapatkan Vivix ni, jangan segan untuk mendapatkannya daripada KakNil. Kaknil bolej bantu anda. Hubungi kaknil di nombor yang tertera. Kaknil boleh hantarkannya kepada anda atau mak ayah anda.

Vivix

Vivix Ready Stok untuk anda dan mak ayah tercinta.

Sayang mak ayah?
Berikan Vivix untuk mereka segera.

Sms/whatsapp/call
0176281787
Sid pro anda
Firdaus/KakNil
Id 1125663
Agen Shaklee Anda

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

2 Comments to “Istimewa Vivix Untuk Mak Ayah Agar Sentiasa Sihat Bertenaga”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam