Istimewa Vivix

Pentingnya Resveratrol Untuk Bantu Pulihkan Sel Yang rosak Agar Terhindar Daripada Penyakit Kronik Dan Kanser

Setiap hari sel kita akan mengalami kerosakan DNA. Dan bila DNA dah rosak, sel itu pun akan rosak. Sel yang rosak ini akan dilupuskan tetapi ada yang tak terlupus dan sel itu akan berkembang menjadi sel kanser. Sel itulah yang membahayakan kesihatan kita dan mengancam nyawa. Tentunya kita tak akan tahu sel-sel badan kita boleh berkembang menjadi sel kanser yang kapan sahaja boleh membahayakan nyawa kita.

Sel kanser yang mematikan kapan sahaja

Akan tetapi, sebelum itu badan kita akan memulihkan DNA yang rosak dan ianya memerlukan masa dan juga banyak benda yang perlu menyokong semua kerja-kerja pemulihan. Andaikan banyak DNA yang rosak, sudah tentu kerja-kerja pemulihan tidak semuanya akan berjalan dengan lancar. Pasti sahaja ada yang tertinggal dan bahkan tidak sepenuhnya pulih. Dan bila itu terjadi tentunya akan ada sel yang akan berisiko mejadi sel kanser.

Didalam Vivix yang sudah ramai diketahui, bahawa ada sejenis bahan aktif yang membantu untuk memulihkan sel sampai ke peringkat DNA. Ianya tidak lain dan tidak bukan adalah kandungan Resveratrol yang membantu bertindak sampai ke dalam DNA dan membantu untuk memperpanjang tempoh masa untuk memperbaiki DNA. Tentunya jika DNA dah pulih sel pun akan menjadi baik semula.

Resveratrol istimewa untuk kesihatan kita

Vivix membekalkan 100mg resveratrol dalam setiap hidangan. Ekstrak resveratrol mengandungi kandungan resveratrol semulajadi sebanyak 98% dan jumlah resveratrol dalam Vivix berpandukan kajian saintifik terbaru dan kajia yang giat dijalankan. Khasiat Vivix lebih bagus daripada resveratrol kerana adanya gabungan dengan polipenol yang didapati daripada anggur muscadine.  Kajian makmal mengesahkan bahawa gabungan resveratrol dan polipenol adalah 10 kali ganda lebih kuat daripada resveratrol biasa dalam menangguhan proses penuaan.  Komponen ini mempunyai bahan antioksidan yang sangat tinggi dan mampu memelihara badan daripada kerosakan DNA yang menyebabkan risiko seperti kanser dan penyakit jantung.

Resveratrol dalam Vivix dapat dijumpai dalam anggur muscadine

Vivix mengandungi polifenol yang aktif yang membantu  sebagai antioksian yang kuat dan membantu dalam melambatkan proses penuaan seluler. Juga sebagai antibiotik semulajadi yang penting untuk membantu meningkatkan sistem imun.  Vivix juga sebagai agen inflamasi yang kuat dan bermanfaat dalam rawatan penyakit kronik.

Kajian di Havard Universiti mendapati kandungan Resveratrol yang dijumpai dalam grapes Muscadine dan Japanese Knotweed (Polygonum Cuspidatum) sebagai antioksidan  terbaik untuk merendahkan paras asid urik dalam badan. Dan kedua bahan ini adalah bahan utama dalam Vivix.

Anggur muscadine salah satu kandungan Vivix

Jadi amatlah penting untuk kita dan ahli keluarga tersayang mengambil Vivix sebagai makanan tambahan setiap hari. Khasiat yang istimewa dan juga sebagai pencegah daripada terkena pelbagai jangkitan dan juga penyakit kronik. Anda boleh mendapatkan keistimewaan Vivix dan merasakan sendiri khasiatnya. Badan lebih bertenaga dan juga kulit bertambah cantik dan menawan.

Istimewa Vivix

Berikut ini ada diantara Testimoni Vivix untuk anda.

Master Law Chu disahkan menderita penyakit kanser paru-paru lebih 10 tahun, lepas dah hampir tiada harapan untuk sembuh dengan pemakanan seimbang dan pengambilan Vivix secara konsisten beliau kini bukan sahaja 100% bebas kanser malah 25 tahun lebih muda.

Bersyukur sangat bila kawan kata Mertuanya sudah sembuh dari kanser sebab sentiasa amalkan Vivix. Beliau mengalami kanser usus tahap 4 dan baru sahaja menghabiskan 2 botol Vivix. Syukur sangat sekarang dah pulih dan bebas kanser.

Anda boleh mengambil Vivix untuk mencuba berikhtiar dan konsisten setiap hari. Dapatkan Vivix hari ini juga, jangan cemas dan jangan ragu dimana harus mendapatkan Vivix. KakNil boleh menyediakan Vivix untuk anda. Jangan lepas kan peluang untuk dapatkan Vivix hari ini. Caranya mudah sahaja untuk dapatkan Vivix ini.

Hubungi nombor talian yang tertera di bawah untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Vivix ini. In sha Allah kakNil akan hantarkan Vivix untuk anda. Vivix sentiasa ready stok untuk anda. Jangan segan untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Vivix. Konsultasi terbaik untuk anda yang akan kakNil berikan. Jadi jangan tunggu lagi, hubungi sekarang ya.

Anda boleh juga mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian. Hubungi kami di talian dibawah ini untuk pertolongan belian mahupun info dan maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

Pn. Nila/ En. Firdaus

SID PRO Anda ( ID 1125663)

SMS/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Gombak, Batu Caves, Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

*Vivix adalah vitamin bukan ubat walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulihkan penyakit kritikal.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

4 Comments to “Pentingnya Resveratrol Untuk Bantu Pulihkan Sel Yang rosak Agar Terhindar Daripada Penyakit Kronik Dan Kanser”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam