Kurus Menawan Tanpa Lemak Jahat

Bagaimana Vivix Membantu Kita Untuk Bebas Dari Lemak Jahat Yang Mematikan

Selalunya mereka yang mempunyai berat badan berlebihan akan mengalami masalah untuk bagaimana cara yang selamat untuk membuang lemak jahat dalam tubuh badan mereka. Mungkin mereka melakukan pelbagai cara untuk tampil kurus dan sihat. Tentu juga banyak wang yang di keluarkan untuk mendapatkan berat badan yang ideal. Dan tentunya juga pelbagai produk telah diamalkan untuk mendapatkan badan yang sihat dan bebas lemak jahat.

Bahaya lemak jahat dalam tubuh badan anda

Tentu banyak strategi yang anda lakukan, dari produk kimia sampai ke alami dan juga traditional. Pil kurus sangat banyak di pasaran dan juga banyak membawa kesan sampingan yang membahayakan kesihatan kita. Ada juga pil-pil kurus yang boleh membantu untuk kurus, tetapi hanya sementara dan pada akhirnya meninggalkan pelbagai penyakit seperti buah pinggang dan sebagainya. Kandungan produk yang tak diketahui juga memberikan keraguan kepada kita untuk mengambil produk yang tak dikenali secara baik.

Untuk kurus bebas lemak jahat sebenarnya kita harus meningkatkan tingkat metabolisme tubuh badan bukan hanya dengan mengambil pelbagai produk kurus dan tetap mengamalkan budaya kehidupan yang tak seimbang. Nak kurus tetapi masih makan nasi 2 pinggan dan juga mengambil minuman berkarbonat. Maka akan sia-sia sahaja usaha anda untuk kurangkan lemak jahat dari dalam tubuh badan anda.

Obesiti

Banyak cara untuk meningkatkan metabolisme tubuh badan kita. Salah satunya dengan pemakanan. Diantara makanan yang dipercayai boleh meningkatkan metabolisme kita adalah seperti teh hijau, yogurt, kacang, brocoli, grapefruit, oatmeal, apple, dan juga yang lainnya. Akan tetapi akankah kita sanggup untuk mengambil makanan ini setiap hari? Tentunya anda tidak akan mampu untuk mengambilnya setiap hari. Banyak hal yang membuat kita kadang terlewat untuk mengambilnya. Apalagi bagi mereka yang sibuk bekerja dan juga dengan aktifiti sehari-hari.

Jaga pemakanan dan jauhi makanan yang berlemak tinggi

Setiap manusia berlainan tingkat metabolisme tubuh badannya. Ada yang tinggi dan ada yang rendah. Apabila kita tergolong kepada mereka yang metabolisme tinggi maka badan akan susah nak naik berat badan, begitu juga sebaliknya.  Mereka yang metabolisme rendah sangat susah nak menurunkan berat badan.

4 Cara untuk Meningkatkan Metabolisme Tubuh Badan

  • Kurangkan tekanan/ Stress

Apabila kita mengalami tekanan maka metabolisme kita akan menurun. Kita boleh lakukan kegiatan yang kita suka dan suasana menjadi tenang dan santai. Membaca buku ataupun mendengarkan musik dan irama yang tenang untuk lebih rileks.

  • Makan dengan secukupnya

Mengambil makanan dengan secukupnya memang sangat penting agar tubuh badan seimbang. Jangan berlapar dan diet dengan tak seimbang. Apabila kita tak cukup makan maka metabolisme akan rendah. Apabila ini terjadi susah kita nak turunkan berat badan.

  • Angkat berat ataupun berlari/ Bersenam

Buat sesuatu yang boleh mengeluarkan peluh dan buat aktifiti seperti senaman. Angkat berat ini boleh kita buat dirumah seperti mendukung anak ataupun benda-benda yang tak terlalu berat. Buat kerja dirumah pun boleh.

  • Tingkatkan hormon Leptin

Kita boleh mengambil Omega Guard. Pengambilan Omega Guard membantu untuk meningkatkan hormon Leptin. Apabila hormon Leptin tinggi maka metabolisme kita tinggi, makanan kita cepat hadam dan cepat bertukar kepada energi, kita akan rasa kenyang dan menjauhkan daripada rasa lapar.

Istimewa Vivix

Selain dengan mengamalkan 4 Cara diatas tadi, kita boleh juga mengambil Vivix untuk meningkatkan metabolisme tubuh badan kita. Khasiat Vivix ada pada kandungan Resveratrol. Ianya bantu membuatkan kita senang nak turun berat badan.

Bagaimana Kandungan Resveratrol di Dalam Vivix Bertindak Untuk Menurunkan Berat Badan

  • Resveratrol bertindak ke atas sel lemak

Resveratrol di dalam Vivix boleh block sel lemak daripada terhasil dan sekat sel lemak yang sedia ada didalam tubuh badan kita daripada bertambah. Vivix melindungi sel dan memperbaiki sel sampai ke peringkat DNA.

  • Resveratrol membantu mengurangkan keradangan atau pun inflamation. Tubuh badan kita akan akan bertindak balas atas sesuatu penyakit kronik yang dialami. Keradangan ini adalah penyebabnya terjadi penyakit kronik. Seperti tisu akan rosak serta obesiti. Jadi Vivix membantu mengurangkan keradangan ini. Bila lemak jahat sangat banyak di dalam badan, keradangan akan meningkat. Jadi Vivix memang sesuai untuk membantu kita mengurangkan kesakitan dan keradangan serta menurunkan berat badan.
Testimoni Vivix bantu turunkan berat badan

Jadi anda yang nak turunkan berat badan, jangan ragu untuk mengambil Vivix sebagai pilihan anda. Ianya terbaik dan selamat untuk anda amalkan. Tak payah anda mengambil pelbagai tablet atau pil lain untuk anda konsumsi. Vivix memgandungi bahan yang bebas bahan kimia dan sangat berkhasiat. Memang berbaloi untuk anda amalkan.

Banyak sangat keistimewaan Vivix untuk kesihatan kita yang tak boleh kita dapatkan daripada produk lain. Memang berbaloi jika kita amalkan Vivix setiap hari untuk kesihatan kita dan orang tersayang. Terlalu banyak khasiat dan manfaat Vivix untuk kesihatan kita. Jika anda nak dapatkan lebih lagi info dan maklumat lanjut, anda boleh terus menghubungi kaknil. Jangan segan dan jangan malu. In sha Allah kaknil akan membantu.

KakNil Jual Vivix

Hubungi nombor talian yang tertera di bawah untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Vivix ini. In sha Allah kakNil akan hantarkan Vivix untuk anda. Vivix sentiasa ready stok untuk anda. Jangan segan untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Vivix. Konsultasi terbaik untuk anda yang akan kakNil berikan. Jadi jangan tunggu lagi, hubungi sekarang ya.

Anda boleh juga mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian. Hubungi kami di talian dibawah ini untuk pertolongan belian mahupun info dan maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

Pn. Nila/ En. Firdaus

SID PRO Anda ( ID 1125663)

SMS/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Gombak, Batu Caves, Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

*Vivix adalah vitamin bukan ubat walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulihkan penyakit kritikal.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

2 Comments to “Bagaimana Vivix Membantu Kita Untuk Bebas Dari Lemak Jahat Yang Mematikan”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam