Istimewa Vivix

Bahaya Stress Oksidatif Yang Menyebabkan Penyakit Kronik dan Penuaan Dini

Semakin hari kita semakin terdedah dengan serangan radikal bebas yang membuat kerosakan pada sel-sel badan kita. Intensitas proses oksidasi sel-sel tubuh normal menjadi semakin tinggi dan menimbulkan pelbagai kerosakan yang lebih banyak. Banyak kita dengar sekarang ini ramai yang alami masalah kesihatan walaupun usia mereka masih tergolong muda.

gambar dari Google

Stress oksidatif adalah penyebab utama penuaan dini dan juga timbulnya pelbagai penyakit kronik seperti kanser, penyakit jantung, alzheimer dan lainnya. Stress oksidatif ini dapat dicegah dengan mengambil asupan antioksidan yang cukup dan optimal ke dalam tubuh badan. Tapi apakah gaya hidup kita sehari-hari dapat membantu kita untuk melawan proses Stress oksidatif ini? tentunya kita tak sedar yang diri dan keluarga dan orang terdekat alami masalah kesihatan. Lambat laun kesihatan terjejas dan alami masalah. 

Pencegah stress oksidatif ini boleh dilakukan seawal mungkin dan kita patut patuh dengan aturan dan juga cara hidup yang sihat. Hal ini dapat dibantu juga dengan menjaga pemakanan serta mengawal diri dari tekanan dan juga boleh mengamalkan makanan tambahan seperti Vivix yang telah terbukti berkesan mengurangkan kesan oxidative stress.

Amalkan pemakanan seimbang setiap hari

Vivix tinggi antioksidan dan juga terdapat kandungan Resveratrol yang membantu tubuh badan melawan pelbagai serangan radikal bebas dan jangkitan. Vivix mempunyai 4 mekanisme utama pembaikan Sel, perlindungan sel, tenaga sel dan prestasi sel. Kesemuanya memang kita perlukan untuk pastikan sel-sel kita hidup dan boleh menjadikan segala organ dalam badan kita berfungsi dengan baik dan bukannya bermasalah.

Vivix membantu pembaikan DNA, mengurangkan keradangan, meningkatkan pengeluaran tenaga dan menghalang pengumpulan Protin AGE. Vivix mengandungi anggur muscadine yang merupakan antioksidan tinggi dan phytokimia yang membantu melindungi sel daripada kerosakan akibat serangan radikal bebas. Resveratrol mampu menyekat sel kanser daripada merebak dan mencetuskan proses mematikan sel kanser (apoptosis).

Vivix membantu mengurangkan oxidative stress

Vivix melawan penuaan seluler dan menyokong kesihatan jantung, menyokong kesihatan sendi, meningkatkan sistem imun, meningkatkan kesihatan mata, mengurangkan komplikasi dalam pesakit diabetes. Membantu dalam mengurangkan berat badan berlebihan serta megurangkan insiden bagi pesakit Alzheimer.

Amatlah berbaloi jika kita amalkan Vivix setiap hari untuk kesihatan tubuh badan keseluruhan. Dapatkan Vivix hari ini untuk anda dan orang tersayang. Banyak sangat keistimewaan Vivix untuk kesihatan kita yang tak boleh kita dapatkan daripada produk lain. Memang berbaloi jika kita amalkan Vivix setiap hari untuk kesihatan kita dan orang tersayang. Terlalu banyak khasiat dan manfaat Vivix untuk kesihatan kita.

Nak tampil lebih muda dan elakkan pelbagai serangan radikal bebas? memang Vivix lah jawabannya. Anda boleh bayangkan bagaimana keadaan kita kalau terlalu terdedah kepada bahaya oxidative stress ini. Tentu kita akan terddah kepada penuaan dini dan juga pelbagai penyakit kronik jika tidak mengamalkan kehidupan yang sihat dan seimbang serta sangat mudah terdedah kepada serangan radikal bebas tanpa ada perlindungan.  Jika anda nak dapatkan lebih lagi info dan maklumat lanjut, anda boleh terus menghubungi kaknil. Jangan segan dan jangan malu. In sha Allah kaknil akan membantu.

Vivix bantu dengan 4 kaedah yang istimewa

Hubungi nombor talian yang tertera di bawah untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Vivix ini. In sha Allah kakNil akan hantarkan Vivix untuk anda. Vivix sentiasa ready stok untuk anda. Jangan segan untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Vivix. Konsultasi terbaik untuk anda yang akan kakNil berikan. Jadi jangan tunggu lagi, hubungi sekarang ya.

Anda boleh juga mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian. Hubungi kami di talian dibawah ini untuk pertolongan belian mahupun info dan maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

Pn. Nila/ En. Firdaus

SID PRO Anda ( ID 1125663)

SMS/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Gombak, Batu Caves, Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

*Vivix adalah vitamin bukan ubat walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulihkan penyakit kritikal.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

2 Comments to “Bahaya Stress Oksidatif Yang Menyebabkan Penyakit Kronik dan Penuaan Dini”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam