Peluang Bersama Shaklee

Cara Jadi Ahli Shaklee Dengan Cepat Dan mudah

Mesti ramai dari anda yang tertanya-tanya bagaimana nak menjadi sebahagian daripada keluarga Shaklee? maksudnya nak jadi ahli Shaklee. Tentu ramai yang nak dapatkan harga istimewa dalam setiap belian produk Shaklee kan? sangat tepat pilihan anda untuk menjadi sebahagian ahli Shaklee. Banyak manfaat yang boleh anda dapatkan dan juga banyak pengalaman yang menarik mengenai Shaklee yang akan buat anda tersenyum lebar.

Shaklee Produk Kesihatan yang natural tiada bahan kimia dan selamat diamalkan

Apa tu yang buat tersenyum lebar? tentunya peluang bisnis yang boleh anda manfaatkan untuk menjana pendapatan sampingan. Disamping anda dan keluarga boleh hidup sihat, anda pun boleh mendapatkan peluang untuk membina empayar perniagaan yang mungkin suatu hari nanti akan dapat membantu anda dalam segi kewangan.

Bagaimana Caranya Join Shaklee?

Senang sahaja, anda boleh membuat pilihan. Disini kami memberikan pelbagai kemudahan untuk anda. Ada 2 pilihan untuk anda dapat join member. Diantaranya iaitu,

  • Membuat Belian Rm 800 dan Keatas atau pembelian dengan 200 Unit Volume (UV), anda akan mendapatkan Percuma Membership. Tidak itu sahaja, anda akan mendapatkan cash back untuk bulan depan yang terus dimasukkan ke dalam account bank anda. Anda akan jimat RM 69.40 untuk biaya register ahli.
  • Anda terus membuat registrasi dengan sejumlah RM 69.40 atau RM 80 termasuk postage untuk semenanjung dan RM 90 untuk Sabah Serawak untuk menjadi ahli Shaklee. Selepas itu anda boleh terus buat pembelian produk dengan harga ahli.

Selepas anda menjadi ahli Shaklee, anda akan layak mendapatkan bonus setiap bulannya dengan jumlah pembelian yang anda lakukan mengikut terma dan syarat yang sudah ditetapkan. Sangat berbaloi jika anda memilih join ahli kerana anda tentu akan mendapatkan banyak manfaat lainnya yang tak dapat apabila anda hanya sekadar membeli dengan harga biasa.

Stater kit Shaklee

Anda boleh mendapatkan keistimewaan harga promosi pada masa tertentu dan harga yang anda akan dapatkan tentunya lebih murah dari biasanya. Juga pelbagai konsultasi secara percuma di cawangan ataupun ibu pejabat Shaklee dengan bantuan para Nutrisionist SHaklee yang ada. Kami memiliki sokongan group yang juga akan membantu anda untuk menyelesaikan pelbagai masalah yang anda tengah hadapi dalam mengkonsumsi produk shaklee. Semuanya adalah percuma dan tidak dipungut biaya.

Diantara keistimewaan yang lainnya yang anda dapatkan ialah jika anda menjadikan Shaklee sebagai salah satu pendapatan sampingan anda. Anda akan berkesempatan mendapatkan 3 C iaitu Cash Bonus, Car bonus, dan juga Convention. Ketiga-tiga bonus ini tentunya boleh anda dapatkan dan rasainya apabila anda terjun ke dalam bisnis Shaklee ini dengan sokongan Group dan juga kumpulan anda bersama kami.

Memang sesuai sangat jika anda inginkan kebebasan masa dan juga ingin bangunkan empayar perniagaan anda sendiri. Anda berhak mengatur apa yang anda suka, darimana sahaja anda nak buat dan juga terpulang kepada strategi apa yang anda nak buat. Semua ada ditangan anda, andalah bos dan andalah kuli dalam perniagaan anda sendiri. Setiap pertengahan bula anda akan dapatkan hasil yang anda buat selama sebulan lepas dan hasilnya ialah tergantung dari usaha anda dalam sebulan itu. Jadi apakah pilihan anda? semua terletak kepada usaha dan niat anda sendiri.

Nah tunggu apalagi? jom bergabung dengan kami. Selain anda memang mengkonsumsi produk Shaklee sebagai produk kesihatan anda dan seisi keluarga, tentunya anda boleh sebarkan kebaikan produk Shaklee kepada ahli keluarga yang lain dan juga teman sahabat yang ada. Bagaimana nak memulainya? jangan risau, anda boleh terus menghubungi KakNil untuk mendapatkan bantuan dan juga info lanjut. Jangan segan dan jangan malu, KakNil adalah mentor terbaik untuk anda. In sha Allah KakNil akan bersama-sama anda menuju kejayaan yang anda inginkan selama ini.

Jangan takut untuk mencuba tapi takutlah kerana anda tak mencuba. Belum cuba, belum tahu lagi kan? sudah cuba mesti anda jatuh cinta. Jangan lupa untuk hubungi KakNil disini. Bagi anda yang tak mahu untuk jadikan Shaklee sebagai salah satu bisnis anda, ianya tak menjadi masalah. Anda masih boleh menjadi ahli Shaklee, dan menikmati harga produk Shaklee terendah sepanjang masa. Tentunya masih banyak keisitmewaan menjadi ahli Shaklee ini yang masih boleh anda dapatkan dan nikmati.

Hubungi KakNil disini.

KakNil/ Firdaus

whatsapp/Call/SMS

0176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Cod Produk Shaklee

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

3 Comments to “Cara Jadi Ahli Shaklee Dengan Cepat Dan mudah”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam