Istimewa Vivix

Cash On Delivery Vivix Ke Kuala Kubu Bharu

Tak perasan ada pesanan masuk di folder Whatsapp KakNil semalam. Kerana kesibukan awal pagi, KakNil baru membaca pesanan yang masuk pada jam 9 pagi. Tapi belum terlambat untuk membacanya. Segera di buka pesanan yang masuk, ternyata diantara banyak pesanan ada seorang customer yang menginginkan sebotol Vivix untuk dihantarkan disebelah petang.

Tanpa tunggu lama, KakNil terus melihat stok di almari. Alhamdulillah stok Vivix KakNil masih tersedia. “Bolehlah kita hantar kan Vivix ini kepada customer nanti”,  ujar KakNil kepada adik Aira. Selepas mengantar Kak Rania ke sekolah agama, KakNil pun bergerak untuk mengantarkan Vivix yang sudah dinantikan oleh customer di Kuala Kubu Bharu.

Cerita punya cerita, rupanya customer Vivix tersebut nak mengamalkan Vivix sebagai makanan tambahan harian. Katanya beliau nak berhajat untuk menimang cahaya mata. Mudah-mudahan Vivix boleh menjadikan beliau lebih bertenaga dan juga semangat sepanjang hari. Vivix bagus untuk diambil oleh sesiapa sahaja. Untuk wanita mahupun lelaki. Vivix mengandungi antioksidan tinggi dan juga kaya dengan pelbagai vitamin yang baik untuk kesihatan.

Bagi mereka yang menginginkan cahaya mata, Vivix boleh menjadi teman setia anda. Vivix kaya dengan resveratrol yang 13 kali ganda lebih baik daripada resveratrol biasa. Vivix mengandungi pelbagai kandungan semulajadi yang sangat berkualiti tinggi. Tak hairan Vivix sangat diidamkan oleh customer KakNil yang berada di Kuala Kubu Bharu tadi. Mudah-mudahan Vivix boleh membantu beliau untuk mendapatkan kesihatan yang optimum dan juga lebih ceria.

KakNil dah biasa mengantar barang ke Kuala Kubu Bharu. Disana ramai pengguna produk Shaklee yang sentiasa menghubungi KakNil untuk dapatkan stok shaklee mereka. Mungkin anda juga berada di Kuala Kubu Bharu? mungkin suatu hari nanti anda juga boleh mendapatkan produk shaklee dari KakNil. Jangan segan untuk menghubungi KakNil untuk info dan maklumat lanjut. In sha Allah KakNil akan membantu anda sebaiknya. Konsultasi adalah percuma.

Bagi anda yang nak menikmati Percuma Membership, anda boleh membeli 2 botol Vivix dan nikmati ganjaran hebat untuk anda. Dapatkan cash back juga untuk anda pada bulan hadapan. Juga anda akan dapatkan buku untuk bahan bacaan anda. Jadi jangan tunggu lagi, dapatkan Vivix hari ini untuk anda.

Alhamdulillah setelah beberapa lama amalkan Vivix secara konsisten akhirnya sampai juga rezeki kami suami isteri.

Anda boleh mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat

pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Batu Caves, Ulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kamiuntuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi,hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

11 Comments to “Cash On Delivery Vivix Ke Kuala Kubu Bharu”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam