Istimewa Vivix

Raikan Hari Raya Kurban Dengan Penuh Kesyukuran Bersama Vivix

In sha Allah esok kita sama-sama akan meraikan hari raya kurban atau pun hari raya idul adha. Sudah semestinya anda semua sangat teruja untuk meraikan hari raya bersama keluarga tercinta. Ramai diantara warga kota sudah pun meninggalkan ibu kota dan bergerak ke kampung halaman masing-masing.

Diharapkan hari raya ini akan membawa sejuta rahmat dan kebaikan untuk kita semua. Aamiin ya Allah. Tak seperti hari raya idul adha tahun  lepas, tahun ini kami sekeluarga berpeluang merayakan hari raya bersama mak ayah di rumah kami. Keluarga mertua kaknil datang dari kedah untuk beraya bersama kami. Tak sabar untuk melaksanakan ibadah sholat raya bersama-sama ke masjid esok.

Malam ni kami membuat persiapan juadah raya untuk esok. Ada lemang, lontong dan juga aneka juadah ringan yang dipersiapkan. Alhamdulillah agak meriah juga malam raya kami tahun ini. Walaupun serba sederhana akan tetapi kemeriahannya sangat terasa.

Kali ini kami membuat lemang bersama-sama dengan jiran. Al maklum lah kami tak beraya di kampung, jadi boleh lah saling membantu dalam persiapan raya tahun ni dalam pembuatan lemang. Dalam sibuk membuat persiapan raya ni, kaknil tentu sekali tidak melupakan vivix sebagai makanan tambahan setiap hari agar sentiasa bertenaga.

Untuk anda semua yang belum mengetahui apa itu Vivix, Vivix ni adalah sejenis minuman botani yang di ciptakan khusus untuk meningkatkan stamina dan juga kesihatan tubuh badan kita. Tiada bahan kimia dan selamat untuk diamalkan setiap hari. Vivix juga anti aging dan juga tinggi antioksidan. Melawan pelbagai jangkitan dan juga serangan virus yang membahayakan kesihatan kita.

Ramuan yang terdapat didalam Vivix ni juga sangat berkualiti tinggi dan amat berkhasiat. Memang berbaloi sekali jika amalkan setiap hari. Selain badna sihat, mengambil Vivix juga amat memberikan kita tenaga berpanjangan. Dalam sibuk kita beraya, jangan lupakan mereka yang tersayang. Anda boleh berikan Vivix sebagai hadiah kepada mak ayah ataupun sesiapa sahaja yang special dalam hidup anda.

Anggur muscadine salah satu kandungan Vivix

Sangat sesuai sekali moment anda untuk berikan Vivix kepada mak ayah pada hari raya. Pasti mereka amat gembira. Jika anda nak dapatkan Vivix, jangan malu untuk menghubungi kaknil disini. In sha Allah kaknil sedia membantu anda untuk mendapatkan Vivix.

Semoga hari raya anda penuh dengan kesyukuran dan di berikan kebahagian bersama insan tersyaang anda. Selamat hari raya idul adha dan mohon maaf zahir dan bathin.

Hubungi kaknil disini untuk dapatkan Vivix anda.

Kaknil /Firdaus

Whatsapp/call/sms 0176281787

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

2 Comments to “Raikan Hari Raya Kurban Dengan Penuh Kesyukuran Bersama Vivix”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam