Promosi Bulan Ini

Promo Esp Untuk Ahli Shaklee Dengan Beli 4 Tin Less 5% Yang Kebombom

Bulan oktober ini amatlah istimewa kerana Shaklee menawarkan Promosi Esp untuk anda. Setiap belian 4 tin Esp akan dapat discount 5%. Belian ini terbuka untuk mereka ahli Shaklee. Oleh itu jangan lewatkan untuk anda dapatkannya.

Sangat mudah sekali untuk anda dapatkan tawaran istimewa ini. Jom join ahli Shaklee sekarang juga. Anda akan dapatkan banyak manfaat bila dapat menyertai kami. Salah satunya ialah tawaran harga istimewa setiap bulannya yang boleh menjimatkan wang anda. Anda akan berpeluang membeli produk shaklee dengan harga terjangkau.

Jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan promosi Esp hari ini. Jika anda nak buat pembelian, boleh terus menghubungi kaknil disini untuk info dan maklumat lanjut. Jika anda belum lagi menjadi ahli shaklee, jangan risau anda boleh menjadi ahli bersama kami. Caranya sangatlah mudah, kalau nak info lanjut anda boleh terus hubungi kaknil di nombor talian tertera atau boleh lihat dalm link ini CARA MENJADI AHLI SHAKLEE.

Belian secara online  Anda boleh Klik Disini Untuk Belian ESP BUY 4 TIN LESS 5% 

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pembelian.

Esp Istimewa

Bagi anda yang berada di area Kuala Lumpur, Gombak, Batangkali, Kuala kubu Bharu, Ulu Yam dan juga Bukit Beruntung, anda boleh terus mendapatkan produk anda terus daripada kami. Sedangkan anda yang berada di luar kawasan ini, kami boleh menggunakan kurir untuk melakukan penghantaran kepada anda.

Anda hanya perlu menghubungi kami untuk dapatkan produk anda. Hubungi KakNil di nombor talian yang tertera di bawah ini.

KakNil / Firdaus

0176281787

Jom jadi sihat. Semua di hujung jari anda sahaja.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

One Comment to “Promo Esp Untuk Ahli Shaklee Dengan Beli 4 Tin Less 5% Yang Kebombom”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam