Ibu berpantang

Mudahnya Berpantang Dengan Set Lengkap Shaklee

Diam tak diam dah masuk 4 tahun usia anak kedua KakNil. Macam baru semalam rasanya melahirkan. Pelbagai cerita ketika itu. Mungkin kerana faktor usia, masa mengandung anak kedua ada sedikit masalah.  Faktor pemakanan dan juga gaya hidup yang tak seimbang mungkin juga menjadi pemicu pelbagai masalah berlaku. Pada awal kehamilan, kaknil disahkan mengalami masalah kencing manis.

Macam tak percaya, tapi itulah hakikatnya. Alhamdulillah berkat rajin mencari info kesihatan di pelbagai media, KakNil menemukan cara selamat dan juga mudah untuk penjagaan semasa kehamilan. KakNil menemukan Set Mengandung Shaklee. Setiap hari konsisten menjaga pemakanan dan juga mengambil Set Mengandung Shaklee pada ketika itu, tahap kesihatan KakNil alhamdulillah dalam keadaan terkontrol dan baik. Dan alhamdulillah bersalin dengan jayanya tanpa sebarang  masalah.

Set Ibu Mengandung yang KakNil amalkan selama mengandung

Masa berpantang  KakNil lajutkan mengamal Set Berpantang Shaklee. Set ini amatlah memudahkan KakNil kerana ianya mudah dan juga ringkas. Tak perlu bersusah payah dan juga mudah didapat. Yang paling KakNil suka dari set ini kerana ianya memudahkan perjalanan berpantang ketika itu.

Bagi KakNil, set berpantang Shaklee ini amat memudahkan  ibu-ibu selepas berpantang. Macam KakNil  suka dengan set ini kerana ianya dapat membantu kaknil dalam memberikan tenaga, memeriahkan susu badan, mempercepatkan luka sembuh dan juga memberikan mood ceria sepanjang hari. Walaupun berpantang sendiri tetapi stamina badan tetap terjaga.

Set Berpantang Shaklee

Bersalin sememangnya pengalaman yang  mengujakan dan juga teramat istimewa bagi setiap wanita. Oleh itu perawatan selepas bersalin sudah tentu menjadi keutamaan agar ibu dan bayi sentiasa sihat dan juga ceria. Dan juga dapat mengembalikan kecergasan serta kesegaran dalaman tubuh badan selama berpantang dan juga selepas berpantang.

Bagi anda ibu-ibu mengandung yang tercari-cari set mengandung dan juga set berpantang, KakNil sarankan untuk mengambil set ini. Ianya amat membantu kita untuk sentiasa bertenaga dan cepatkan luka sembuh tanpa sebarang bahan kimia yang memudaratkan kesihatan kita. Ianya istimewa kerana baik untuk ibu dan juga perkembangan si bayi.

Anda semua boleh hubungi KakNil disini untuk membuat pembelian.

Anda boleh dapatkan Set Berpantang Shaklee Disini. 

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Set Berpantang Shaklee

Jika anda tak mahu buat order sendiri,  anda boleh terus menghubungi KakNil disini untuk info dan maklumat lanjut. Hubungi talian yang tertera di bawah ini.

KakNil/ Firdaus

sms/ whatsapp/call

0176281787

Bagi anda yang tinggal berdekatan dengan kawasan area Batangkali, Ulu Yam, Antara Gapi, Rasa, Kuala Kubu Bharu, Bukit Beruntung dan Genting Highland sekitarnya, anda boleh terus mendapatkan barang yang anda kehendaki melalui pengkhidmatan Cash On Delivery (COD). KakNil akan terus menghantar barang yang anda inginkan terus kedepan pintu rumah anda. Sangat menjimatkan masa dan juga wang anda.

Bagi anda yang berada di semenanjung dan Sabah Serawak, jangan risau kerana KakNil juga menyediakan pengkhidmatan pos ke seluruh Malaysia. Anda hanya perlu hubungi KakNil di nomor talian yang tertera untuk dapatkan info lanjut.

Jadi jangan tunggu lagi, hubungi KakNil segera disini.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

5 Comments to “Mudahnya Berpantang Dengan Set Lengkap Shaklee”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam