kesihatan wanita

Awasi 10 Tanda Penuaan Yang Mungkin Anda Tak Sedari

Sedar tak sedar bila usia kita jauh meningkat kita akan dapati kulit akan semakin kendur, keriput dan juga timbul garis-garis halus. Ini terjadi kerana adanya pengurangan hormon estrogen. Sebab itulah kita akan alami masalah kulit yang tak seperti muda dulu.

kulit semakin berubah mengikut usia

Masa kita muda awal 20an, kulit kita sihat, cantik, mulus dan juga tegang. Tak seperti sekarang bila usia mulai meningkat. Tak kira masalah jerawat, jeragat, bahkan juga mungkin kulit kendur.  Semakin kita menua, kita akan bertambah memerlukan kolagen untuk kesihatan dan kecantikan kulit kita.

Diantara Akibat Dari Terjadi Penurunan Hormon Estrogen iaitu:

  • Kulit kering dan kehilangan kelembapan
  • Kulit akan hilang keanjalannya
  • Rambut gugur dan semakin menipis
  • Lebih banyak munculnya uban atau rambut putih
  • Hilang keanjalan payudara
  • Wanita mudah terpancing emosi dan kuat merajuk
  • Timbul kedutan dihujung mata dan mulut
  • Kekeringan pada aset wanita
  • Eye bag yang amat memprihatinkan
  • Masalah tumpukan jeragat yang mula muncul di wajah

Jadi jangan sampai anda lengah dan tak sedar yang anda tengah melalui fasa ini. Sebaiknya anda bersedia dari awal untuk memastikan kecantikan dan kesihatan kulit anda terjaga dengan baik. Semua dari kita wanita inginkan kulit yang cantik dan sihat, oleh itu kita harus menjaganya dari sekarang.

Promosi set cantik Bulan Feb 2018

Kebetulan ada promosi Shaklee Collagen Powder dan Vita C Plus untuk anda. Gabungan set ini amatlah sesuai untuk sesiapa sahaja yang nak kekal cantik dan juga muda. Tanpa bahan kimia dan selamat untuk diamalkan.  Anda akan rasai kehebatan gabungan Shaklee Collagen Powder dan Vita  C Plus yang akan memanjakan kulit anda. Lebih sihat dan lebih berkeyakinan. Jangan sampai ketinggalan promosi ini sampai 28 hb februari 2018 ini sahaja untuk anda. Jadi grab segera.

Banyak lagi khasiat gabungan set ini untuk kesihatan anda. Set ini juga bantu anda dalam masalah nyeri otot, kebas dan juga tingkatkan sistem imun badan serta melawan pelbagai jangkitan dan virus.

Anda boleh mendapatkan Set Shaklee Collagen Powder dan Vita C Plus disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Set Shaklee Collagen Powder dan Vita C Plus

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat

pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Batu Caves, Ulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kamiuntuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi,hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam