kecantikan kulit

Bezakah Soya Esp Dengan Soya Lain Yang Ada Dipasaran?

Samakah Energizing Soy Protein(ESP) dengan Susu Soya yang biasa di pasaran? Sudah tentu jawabannya tak sama. ESP diiktiraf seluruh dunia dengan ada kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif. Berbeza sekali dengan produk soya yang beredar dipasaran. Esp juga memiliki kualiti protein yang tinggi dan kacang soya yang digunakan shaklee mengandungi Non GMO (Non Genetically Modified Organism) yang diproses pada suhu yang rendah. Ianya bukan sembarang soya.

Esp terbaik

Esp juga Satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Esp juga diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur.Tua mahupun muda. Kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah (39) menjadikan ia sangat sesuai juga kepada penghidap kencing manis.

Berbaloi amalkan Esp

Memang lain sangat dengan soya yang beredar dipasaran. Yang penting sekali Soya Esp amatlah lazat dan bebas bahan kimia. Jadi jangan segan lagi untuk dapatkan Esp untuk anda dan orang tersayang. Anda yang nak dapatkan kulit cantik dan berseri dengan berat badan yang ideal, memang Esp jawabannya. Ibu memgandung dan berpantang pun sememangnya elok sangat ambik Esp ni.

Jom dapatkan Esp disini untuk anda dan orang tersayang. Anda boleh hubungi kaknil disini untuk dapatkan Esp anda beserta maklumat dan info lanjut berkenaan Esp.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli ESP Disini

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat

pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Batu Caves, Ulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kamiuntuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi,hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam