Promosi Bulan Ini

Jangan Lepaskan Peluang Anda Untuk Dapatkan Promosi Esp Bulan April 2018

Banyak kebaikan Esp yang boleh kita dapatkan untuk kesihatan dan kecantikan. Lelaki dan wanita boleh amalkan Esp sebagai makanan tambahan setiap hari. Anda yang ada masalah kulit, gastrik, susah nak turunkan berat badan mahupun mereka yang alami migrain juga boleh mengkonsumsi Esp.

Banyak kelebihan Esp

Susah nak bersarapan awal pagi? anda boleh buat Esp hanya dengan kiraan detik sahaja, masukkan Esp dalam shaker anda dan tambah sedikit air biasa atau mineral dan boleh terus diminum. Amat mudah dan anda boleh bersarapan walaupun dalam kereta.  Esp pilihan orang ramai dan juga meyihatkan. Memang sesuai untuk anda amalkan setiap hari.

Sempena bulan promosi Esp, jangan lewatkan Promosi Esp untuk anda bulan ini. Dalam setiap belian ada promosi untuk anda. Tentunya untuk anda yang sudah berdaftar dengan Shaklee. Jika belum dapatkan keahlian, anda boleh Register Ahli sekarang disini. Jadi tunggu apalagi? bertindak sekarang. Jangan sampai kehabisan.

Promosi hebat menanti anda

Anda boleh buat belian 5 tin Esp dan dapatkan Voucher RM50 yang boleh anda gunakan untuk ditebus pada belian produk seterusnya. Amat berbaloi bukan? jimat lebih banyak dengan belia promosi bulan ini. Jadi jangan sampai kehabisan, dapatkan segera disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli ESP Promosi Disini

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat

pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Batu Caves, Ulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kamiuntuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi , hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam