Set Cantik, Sihat Bertenaga, sistem imun badan

Banyaknya Khasiat Anggur Muscadine Untuk Kesihatan & Kecantikan

Nampak tak anggur dalam gambar dibawah ni? ini bukan anggur biasa tau, Anggur ni namanya Muscadine Grape. Muscadine grape adalah anggur yang mempunyai lebih 1 kromosom dan tak sama dengan anggur kebanyakan kita jumpa di Malaysia. Anggur ni tinggi antioksidan dan baik sekali untuk kesihatan tubuh badan kita melawan pelbagai jangkitan dan serangan radikal bebas.

Anggur Muscadine

Selepas membuat kajian, anggur ini dikenal pasti sangat bermanfaat dan mempunyai khasiat istimewa, kemudian ahli sains dari University Georgia membangunkan satu proses ekstraksi sejuk dan lembut untuk menjamin satu ekstrak yang bermutu tinggi dengan aktiviti biologi tertinggi seperti yang ditunjukkan dalam beberapa siri ujian makmal anti- penuaan.

Untuk mencipta profil polyphenol yang kuat didalam vivix, ahli sains menggabungkan resveratrol yang lampau tulen dengan ekstrak dari anggur yang hebat ini , Elderberry dari Eropah dan Purple carrot. Campuran inilah yang bertanggung jawab dalam banyak tindakan untuk anti penuaan seluller Vivix.

Vivix mengandungi Anggur muscadine

Polifenol Anggur muscadine yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin. Sungguh luar biasa ciptaan Allah yang memberikan anugerah terbaik Seperti manfaat yang amat banyak dari anggur Muscadine ini untuk kita manfaatkan dalam kehidupan sehari-hari agar kita sentiasa sihat dan terpelihara daripada pelbagai penyakit dan jangkitan.

Kita tak perlu bersusah payah untuk mencari anggur muscadine untuk dapatkan khasiatnya. Kerana Shaklee telah menyediakan Produknya yang berasaskan anggur muscadine yang boleh kita nikmati untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kita dan orang tersayang. Seperti Vivix, CoQ trol dan juga skincares Youth yang memang terbukti berkesan dan telah melalui kajian para saintis. Dan selamat untuk kita amalkan.

CoQ trol juga mengandungi anggur muscadine
Set Skincares Youth mengandungi anggur muscadine

Anda yang berminat nak dapatkan produk berasaskan Anggur Muscadine, boleh menghubungi kaknil disini untuk info dan maklumat lanjut.

pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Klik disini untuk Buat Belian Vivix

Klik disini untuk Belian CoQ Trol

Klik disini untuk Belian Set Skincares Youth 

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Batu Caves, Ulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kamiuntuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi,hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

4 Comments to “Banyaknya Khasiat Anggur Muscadine Untuk Kesihatan & Kecantikan”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam