Aneka Resepi Uni, Bulan Ramadhan

Resepi Air Lazat Untuk Berbuka Puasa Dengan Campuran Performanced Drink

Siapa pernah cuba air campuran lemon dan pudina? mesti ramai yang belum tahu kalau performanced drink pun boleh dipadukan dengan lemon dan pudina. Sudah tentu rasanya amat berbeza dan lazat sekali.

Kali ini kaknil nak berkongsi resepi air performanced drink dengan pelbagai campuran yang buatkan air ini lebih sedap dan mantap untuk disajikan sebagai minuman pembuka di waktu berbuka. Banyak khasiat air ini, diantaranya boleh membantu anda lebih bertenaga dan juga detox tubuh badan kita juga.

Air Performanced Drink campuran lemon dan pudina

Air ini mengandungi khasiat yang amat luar biasa. Kerana ianya terdapat campuran performanced Drink yang sememangnya amat bermanfaat untuk kesihatan kita. Performanced Drink membantu menyegarkan dan menghilangkan dahaga, ianya adalah pilihan sihat untuk penghidratan optimum. Ianya membantu hilangkan dahaga, serta serlahkan prestasi terbaik anda dan kekalkan momentum. Dengan proprietari OPTI-LYTE campuran elektrolit ditambah campuran unik karbohidrat untuk memberikan tenaga segera berterusan di samping menyokong penghidratan optimum.  Tentunya anda sudah tak sabar untuk mengetahui apa sahaja yang ada kandungan campuran air yang sedap ini.

Diantara bahan-bahan yang diperlukan adalah: 

  • Performanced Drink
  • Lemon
  • Asam boi 
  • Serai
  • Daun Pudina 
  • Air biasa

Anda campurkan semuanya dan anda akan rasa yang lain dari yang lain. Lebih segar dan lebih sedap. Jadi tunggu apalagi? anda boleh buat air ini untuk berbuka nanti. Meyihatkan dan juga bebas bahan kimia yang memudaratkan tubuh badan. Lebih segar dan boleh bantu buang lemak jahat juga. Bagi anda yang belum ada Perfomanced Drink, meh hubungi kaknil disini untuk dapatkannya. 

Performanced Drink

Sempena bulan promosi kali ini, anda boleh dapatkan set ramadhan ini dengan potongan harga istimewa. Setiap pembelian 2 canister Performanced Drink anda akan mendapatkan potongan 10%. Dan setiap pembelian 2 Twins pack (4 Canister) anda akan dapat bag hijau cantik secara percuma. Memang berbaloi-baloi kan? Anda boleh dapatkan harga yang istimewa dan juga dapat tingkatkan lagi kesihatan dan juga keceriaan sesisi keluarga selama bulan puasa ini.

pembelian 4 tin canister Performanced Drink akan dapat beg hijau cantik Secara Percuma

Anda yang berminat nak dapatkan Set Ramadhan ini, boleh menghubungi kaknil disini untuk info dan maklumat lanjut.

pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Klik Disini Untuk Belian Twins Performanced Drink 

Klik Disini Untuk Beli 1 Canister Performanced Drink

 

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Batu Caves, Ulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kamiuntuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi,hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

3 Comments to “Resepi Air Lazat Untuk Berbuka Puasa Dengan Campuran Performanced Drink”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam