Ibu Mengandung

Menarik Promosi September 2018 Ini Untuk Anda Dapatkan

Tak terasa pejam celik kita sudah memasuki bulan September. Banyak yang menarik di bulan Sepetember ini, diantaranya iaitu promosi Ostematrix dan juga Set Ibu Mengandung untuk anda dapatkan. Memang ramai dinantikan oleh pengguna setia. 

Banyak keistimewaan yang boleh anda dapatkan daripada promosi bulan ini. Selain boleh mendapatkan harga yang amat murah, anda berpeluang juga untuk dapatkan percuma membership dengan belian yang memenuhi term dan syarat. 

Promosi Set Ibu mengandung

Sudah tentu para ibu mengandung amat ternanti-nanti hadirnya promosi set mengandung bulan ini. Diantara set mengandung yang banyak dipasaran, sudah tentu set mengandung Shaklee  mendapat tempat dihati anda. Ostematrix juga tidak kalah menarik bulan ini akan dapat 5% discount untuk belian 3 botol. Set mengandung pulak akan dapat hadiah beg cantik yang ekslusif. 

Promosi Ostematrix beli 3 less 5%

Jadi anda jangan tunggu lagi, dapatkan promosi bulan ini segera selagi stok masih ada. Jangan risau, kaknil akan berikan konsultasi terbaik untuk anda dalam setiap pembelian anda. 

Anda boleh dapatkan set mengandung dan juga ostematrix harga promosi disini. Sangat mudah dan menjimatkan masa anda. 

Beli Set Mengandung Disini.

Beli Set Ostematrix beli 3 less 5% Disini. 

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam