kecantikan kulit

Promosi Bulan November Untuk Anda Dapatkan

Memang tak terasa sudah mendekati akhir tahun, dan apakah semua hajat dan keinginan kita dah tercapai? pejam celik-pejam celik dah bulan November. Ada apa di bulan November ini? Sudah pasti banyak tawaran istimewa untuk anda pecinta produk Shaklee dimana jua berada. 

Bulan November ini, anda akan dapat peluang percuma sebotol Omega Guard untuk didapatkan. Hanya dengan membeli 6 botol Omega Guard, anda boleh dapatkan sebotol Omega Guard secara percuma. Untuk belian 2 botol pulak akan mendapatkan potongan discount 5%. Sangat berbaloi-baloi bukan promosi Omega Guard bulan ini? Omega Guard boleh diambik oleh kanak-kanak hingga dewasa. Jadi memang wajib ada dirumah anda. Bantu perkembangan minda, kesihatan sendi, jantung, kulit, kolesterol dan juga masalah lainnya seperti gout, asthma dan berat badan berlebihan juga lainnya. 

Promosi Omega Guard

Tidak ketinggalan juga ada promosi Set Shaklee Baby yang menawarkan penjimatan hampir 30% untuk belian dan juga apabila anda beli 1 set Shaklee Baby, anda akan dapat lagi percuma towel dan beg comel. Dalam Set Baby Shaklee ini ada mandian, lotion dan juga baby oil. Set mandian baby shaklee ini amat sesuai untuk baby yang baru lahir mahupun sesiapa sahaja yang memiliki kulit sensitif. Tiada bahan kimia dan melembutkan kulit baby serta jadikan baby lebih selesa dan tak melekit. Mengandungi bahan-bahan semulajadi yang menitikberatkan kepada kenyamanan dan kesihatan kulit baby. 

Promosi Set Mandian Shaklee Baby

Ada lagi 1 promosi untuk anda iaitu promosi Set Youth. Serangkaian penjagaan kulit wajah yang masuk dalam 100 jenama terbaik di dunia. Youth Skincare adalah set penjagaan wajah yang tiada bahan kimia dan mengandungi bahan alami yang 100% vegan dan melalui kajian klinikal oleh para saintis dunia. Rangkaian penjagaan kulit Youth direka untuk bekerjasama bagi menghasilkan keputusan yang menakjubkan. Diformulasikan dengan bahan-bahan aktif anti penuaan dalam setiap produk. Jadi jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan Set Youth selagi ada promosi bulan ini. 

Promosi Set Youth

Jadi jangan sampai anda terlewat untuk dapatkan Promosi Omega Guard, Set Mandian Baby Shaklee dan juga Set Youth. Anda boleh dapatkan info dan maklumat lanjut disini berkenaan dengan promosi bulan ini dan juga info lebih lanjut beserta belian dengan menghubungi kaknil disini. Jangan segan dan jangan malu untuk menghubungi kaknil disini. Anda boleh terus buat belian di link yang tersedia ataupun boleh terus whatsapp kaknil untuk bantuan. 

Anda boleh mendapatkan Set  Promosi Bulan November pada Link yang tertera di bawah ini. 

Belian secara online guna kad Kredit/Debit

->>Klik Sini Saya Nak  Beli Set Omega Guard beli 6 Botol Percuma Sebotol. 

->>Klik Sini Saya Nak Beli Set Omeg Guard Beli 2 Botol Less 5%.

->>Klik Sini Saya Nak Beli Shaklee Baby Gentle Wash 30% off.

->>Klik Sini Saya Nak Beli Shakleebaby Soothing Lotion 30% off.

->>Klik Sini Saya Nak Beli Shakleebaby Massage Oil 30% off

->>Klik Sini Saya Nak Beli Youth Stater Set. 

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam