Peluang Bersama Shaklee

Branch Shaklee KL Telah Berpindah Ke Tempat Yang Baru

Seperti mana yang telah kita ketahui bahawa Branch Shaklee Kuala Lumpur telah berpindah ketempat yang baru. Sebelum ini branch Shaklee KL berada di Taman Sri Rampai, akan tetapi sekarang telah berpindah ketempat lain iaitu ke Velocity Mall. Sudah tentu anda semua pernah ke Velocity Mall untuk bersia-siar bukan?

Velocity Mall

Velocity mall juga berada di ibukota Kuala Lumpur dan berada di kawasan pusat bandar. Tempat yang baru ini berada dekat dengan pusat membeli belah dan juga pusat bandar Kuala Lumpur. Setelah datang membeli produk Shaklee, sudah tentu anda boleh singgah di Mall berdekatan untuk beriadah dan membeli belah juga bersama keluarga. Ada panggung wayang juga berdekatan dengan Branch Shaklee yang baru ini. Bagi anda yang suka shopping memang tempat ini amat menarik.

Anda boleh membawa kanak-kanak untuk buat belian bersama
Kak Rania pun dah pandai berbelanja produk Shaklee

Tempatnya cukup nyaman dan juga lebih kurang seperti HQ yang semua produk telah tersedia di dalam rack dan anda boleh mengambil produk mana sahaja yang anda suka kemudian memasukannya ke dalam keranjang belanja anda. Selepas itu anda hanya pergi ke counter untuk melakukan bayaran. Cepat dan sangat praktis. Seperti sistem di pasaraya. Ambil barang dan bayar di kaunter.

sudut Youth Set
Tempat penyimpanan Vivix

Selain anda boleh datang dengan mengendarai kendaraan sendiri, anda juga boleh datang ke Branch Shaklee Kuala Lumpur ini dengan menaiki MRT. Anda boleh menaiki MRT laluan sungai buloh- Kajang (SBK) dan turun di station Cochrane. Dari Station Cochrane tu anda boleh berjalan sedikit ke Veilocity Mall dan anda akan sampai di Shaklee Branch dengan cepat. Anda berjalan hanya sekitar lebih kurang 5 minit sahaja dari station tersebut. Lebih menjimatkan masa anda dan juga tak perlu susah untuk membawa kereta.

Anda boleh turun di station COCHRANE

Branch Shaklee Kuala Lumpur ini dibuka dari hari Isnin sampai sabtu. pukul 10.00 pagi sampai 07.00 malam. Cuti umum dan hari ahad di tutup. Apabila anda datang menaiki kereta, anda boleh parking di entry E. Anda boleh datang ke branch Shaklee Kuala Lumpur ini yang beralamat di G-04, Ground Floor, Sunway Visio Tower, Lingkaran SV, Sunway Velocity, 55100, Kuala Lumpur.

Branch Shaklee disebelah sudut ini
Ruangan menunggu dan ada ruang kelas diarea sini

Amat mudah untuk mencari lokasi Shaklee Branch ini kerana ianya di bahagian bawah sahaja dan ruangannya amat nyaman dan selesa. Terdapat juga ruangan yang disediakan untuk kegiatan Shaklee seperti kelas nutrisi dan juga ada ruangan menunggu. Anda yang belum datang untuk melihat sendiri branch baru ini, segeralah untuk datang.

Ruangan yang luas dan anda bebas mengambil produk yang anda suka sebelum membayarnya di kaunter

Jika anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada ahli Shaklee, anda boleh terus menghubungi kaknil disini untuk segala info dan juga maklumat lanjut. Tak perlu risau, Kaknil akan membantu anda. Banyak manfaat yang boleh anda dapatkan jika anda bergabung dengan kami. Hubungi kaknil di nombor talian dibawah ini agar anda boleh menghubungi kaknil dengan segera.

Kaknil / Firdaus

+60176281787

Agen Shaklee Anda, Id 1125663

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam