Semua Tentang Shaklee

Cara Elak Dan Atasi Masalah Ketagih Merokok

Masalah ketagih merokok amat lah membimbangkan kita. Apalagi masalah ini dialami oleh mereka yang kita sayangi. Merokok mengancam nyawa dan amat merusak paru-paru kita. Zaman sekarang harga rokok amat melambung, akan tetapi tabiat merokok masih sahaja berterusan. Tak tahu bagaimana nak bendung gejala ini.

merokok merusak paru-paru

Kanak-kanak lelaki pun ramai yang lakukan amalan ini. Nak jadi apa suatu bangsa yang asik dengan tabiat yang tak baik ini. Alangkah indahnya jika orang yang kita sayangi terbebas dari merokok dan asap rokok. Anda boleh bayangkan kemusnahan yang terjadi akibat kepelian yang perokok buat.

Mungkin anda juga hadapi kesulitan untuk mengajak saudara atau keluarga anda untuk berhenti merokok. Kerana mereka yang merupakan perokok aktif akan mengatakan alasan ini dan itu untuk tidak berhenti merokok. Zaman sekarang ramai diantara mereka yang masih berusia muda dan juga masih bersekolah dengan bangganya menghisap rokok di khalayak ramai.

Peranan kita sebagai keluarga amatlah penting untuk membendung kegiatan ketagih merokok ini. Ada cara unik dan juga mudah untuk anda yang boleh KakNil kongsikan. Diantara yang boleh kita lakukan untuk membantu berhenti merokok diantaranya dengan konsisten mengambil Vivix setiap hari. Vivix ini sudah pasti ramai peminat nya kerana rasa yang segar dan lazat. Memang tak rugi untuk mengkonsumsi Vivix.

Selain menyihatkan, Vivix juga membantu masalah organ dalaman kita. Berikan tenaga dan juga merupakan antioksidan tinggi yang megandungi Resveratrol. Anda boleh mengambil Vivix setiap hari untuk bantu masalah kesihatan anda semua. Jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan Vivix hari ini.

Vivix mengandungi Anggur MuscadinePurple Carrot, Elderberry dan juga Cuspidatum. Ramuan botani yang amat berkualiti tinggi dan juga tiada bahan kimia.

Vivix di formulasikan dengan kajian yang dilakukan oleh para saintis dunia. Dan Vivix mempunyai 4 mekanisme utama iaitu:

  • Pembaikan sel
  • Perlindungan sel
  • Tenaga sel
  • Prestasi sel
Vivix tinggi antioksidan

Apapun yang kita guna mahupun kita pakai, asalkan ianya memuaskan hati kita sudah tentu ianya berbaloi untuk kita ambik. Jadi anda yang belum rasai kehebatan dan kemantapan Vivix, cepat-cepatlah grab segera dengan KakNil disini.

Anda boleh mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam