Semua Tentang Shaklee

Kemeriahan Shaklee Leaders Conference 2019 di Sunway Piramid Convention Centre

Masih segar diingatan Conference Shaklee yang dihadiri oleh semua leaders shaklee yang berprestasi. Conference ini diadakan bagi meraikan para leaders yang berprestasi dan aktif. Semua yang hadir mendapat jemputan istimewa daripada Shaklee.

Team iReach

Kaknil dan suami sudah hadiri conference ni dari tahun 2014, alhamdulillah setiap tahun kami dapat jemputan untuk datang. Mudah-mudahan ianya berkelanjutan sampai bila-bila. Aamiin.

Leader yang hadir datang dari pelbagai negeri di Malaysia termasuk Sabah dan Serawak. Conference ini diadakan dari mulai pukul 9.30 sampai 4.30 petang. Disediakan minum pagi, lunch dan juga minum petang untuk semua yang hadir.

Pembahasan mengenai Telomere

Banyak ilmu yang kami dapat daripada perbincangan yang digelar. Juga pemberitahuan yang banyak memberikan kejutan kepada Shaklee Leader yang hadir. Memang berbaloi sesiapa yang hadir ketika itu. Bayangkan saja anda dapat Set Youth yang bernilai hampir Rm700 secara percuma. Juga dapat rasakan kelazatan ais krim Vivix dan juga cupcake Vivix.

Pudding Vivix

Dikeranakan tidak boleh membawa kanak-kanak dalam Conference ini. Kaknil mengambil sebuah bilik di hotel Sunway Pyramid agar anak-anak dapat berehat sambil menunggu kaknil selesai hadiri conference. Alhamdulillah semua berjalan lancar.

Banyak produk Shaklee yang akan dilancarman pada tahun 2019 dan 2020 nanti. Produk yang lebih hebat dan amat berkualitas tinggi. Terutama sekali penampilan Set Youth dan Vivix yang sudah pasti akan disukai dan ditunggu-tunggu oleh para peminatnya.

Dalam Conference ini juga kaknil dapat bertemu dengan leader-leader yang hebat dari organisasi yang berbeza. Mereka adalah leader yang hebat dan amat aktif dalam Shaklee seperti Team iReach, Team Wahmillioner dan juga RatuG7 yang merupakan sidelines dan juga upline kaknil. Alhamdulillah kaknil bersyukur berada di tengah mereka yang hebat-hebat.

Wahmillioner
RatuG7

Mudah-mudahan kaknil dapat hadiri conference yang akan datang dan dapat lebih maju dalam bisnes Shaklee ini untuk hari ini dan masa akan datang. Mudah-mudahan kaknil akan lebih banyak berbakti dan berkongsi kebaikan produk Shaklee kepada orng lain. Dan sudah tentu dapat mencapai matlamat dan cita-cita kaknil selama ini. Aamiin

Qaseh Firdaus CEO

Anda sahabat kaknil yang nak dapatkan pendapatan sampingan dan ingin menjadi sebahagian daripada team kaknil. Jangan malu dan jangan segan untuk hubungi kaknil disini. Mungkin anda diantara team kaknil yang akan berada di Shaklee Leader Conference pada tahun hadapan nanti. In sha Allah banyak kebaikannya untuk anda dan juga masa depan anda dalam perniagaan anda sendiri. Jadi jangan tunggu lagi, hubungi kaknil disini.

Kaknil/ Firdaus

+60176281787

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam