kesihatan wanita

Khasiat Alfalfa Yang Perlu Wanita Ketahui

Ramai wanita yang mencari makanan tambahan yang berkhasiat untuk kesihatan. Akan tetapi ramai yang keliru dan silap memilih. Kali ini kaknil nak kongsikan kepada anda semua ada produk yang amat sesuai untuk anda ambil. Anda boleh mengambil produk yang berkualiti tinggi dan juga tiada bahan kimia seperti Alfalfa yang amat bagus untuk kesihatan kita.

Alfalfa

Alfalfa bermaksud raja dari segala makanan, alfalfa sangat berkhasiat untuk kesihatab kita. Alfalfa mempunyai sistem akar tunjang yang boleh mencecah sedalam 6 meter ke bawah dan membolehkan ia menyerap lebih banyak nutrien dari tanah. Tumbuhan ini membekalkan lebih 300 nutrien dan mineral termasuk kalsium, fosforus, zat besi, magnesium, klorofil, bioflavonoid, mineral surih dan vitamin.

Banyaknya manfaat Alfalfa

Alfalfa baik untuk diamalkan setiap hari. Diantara kebaikam Alfalfa iaitu untuk membuang lemak jahat dalam badan, mencuci darah, menghilangkan kelesuan dan tekanan, membantu masalah asthma, merawat masalah keputihan, bertindak sebagai kacip fatimah, melegakan sembelit, sebagai penambah dan pemekat susu ibu dan juga membantu masalah kencing kotor.

Banyak sekali manfaat Alfalfa ini untuk kesihatan kita. Jadi amatlah berbaloi untuk kita amalkan Alfalfa setiap hari. Anda yang nak kulit cantik berseri dan berat badan bsrlebihan juga boleh ambik Alfalfa ini.

Jadi jangan tunggu lagi, dapatkan Alfalfa anda segera. Anda boleh hubungi kaknil disini untuk dapatkan Alfalfa. Dan kami menyediakan pengkhidmatan cash on delivery (COD) ke area Batangkali, Rasa, Kuala Kubu Bharu, Bukit Beruntung dan Genting Highland. Kami juga menyediakan pos ke seluruh Malaysia.

Anda boleh hubungi kaknil disini untuk dapatkan info dan maklumat lanjut.

Kaknil/Firdaus +60176281787

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam