Semua Tentang Shaklee

Promosi Harga Jimat Yang Jarang Terjadi

Tak sangka kita dah memasuki bulan baru. Bulan July adalah bulan istimewa untuk kita semua. Bulan ini penuh dengan kejutan dan juga penjimatan untuk kita dapatkan.

Shaklee memberikan penjimatan berganda kali ini kepada setiap pembelian Vitamin C, Zinc Plus dan juga Set Youth. Anda boleh dapatkan penjimatan luar biasa apabila membeli 3 botol Vita C Plus kerana anda akan dapatkan Sebotol percuma Chewable C Plus. Dan akan dapatkan Sebotol percuma Zinc Plus dengan belian 3 botol. Untuk Set Youth basic set akan dapat percuma membership untuk anda.

Vita C Plus sangat membantu untuk meningkatkan sistem imun badan kita dan juga baik untuk kesihatan dan kecantikan kulit juga membantu mempercepat luka sembuh. Elak demam dan selsema juga sebagai pertahanan tubuh kita daripada pelbagai jangkitan dan virus.

Vita C Plus

Zinc Plus membantu kita untuk cepatkan luka seperti luka kerana kecelakaan, lepas bersalin dan juga luka lainnya. Zinc juga bantu untuk kesihatan lelaki dan juga bantu masalah rambut gugur, kuku rapuh dan juga uban.

Zinc plus

Set Youth adalah set perawatan wajah yang tiada bahan kimia dan amat selamat digunakan setiap hari. Mengandungi bahan – bahan organik yang berkualiti tinggi. Set Youth sesuai untuk kulit normal, kusam, kering dan berminyak. Anda yang mempunyai masalah jerawat, jeragat dan kusam amat sesuai gunakan set youth ini. Set youth ada pencuci, toner, pelembab, serum, cream malam, dan juga radiance c+e juga eye treatment.

Set Youth

Jangan sampai anda lewatkan promosi kali ini. Harga yang jimat dan berpatutan. Jangan segan untuk menghubungi kaknil disini untuk mendapatkan produk ini beserta info lanjut.

KakNil /Firdaus

+60176281787

Kami menyediakan pengkhidmatan cash on delivery untuk anda yang berada di kawasan area Batangkali, Rasa, Kuala Kubu Bharu, Bukit Beruntung dan juga Genting Highland. Juga pos ke seluruh Malaysia. Jangan lupa untuk menghubungi kaknil di nombor talian yang tertera.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

One Comment to “Promosi Harga Jimat Yang Jarang Terjadi”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam